• Новинка
Свилен Xian Trolly за колелата пудра мебели набор от колела пудра 4 длиннего срока на експлоатация на Индустриални колела валяк Гладък регулиране Пудра Движи Таблицата,
zoom_in

Свилен Xian Trolly за колелата пудра мебели набор от колела пудра 4 длиннего срока на експлоатация на Индустриални колела

BGN 533.38

Продукти
check Налично за поръчка

Нашите джанти и други компоненти от комплекта са оценени на трайност, дори при редовна употреба.Направено от материали.Максимална гъвкавост и сигурност-въртящи се колела се въртят на 360 градуса, което позволява да се върти на подходящо оборудване, което допринася за безшумна и безопасно транспортиране на леки мебели и дисплеи.Обща информация-Колелото може да се използва в различни области на приложение, включително : летни кутии, инструмент кутии, изложбено оборудване, колички, кутии за инструменти, мебели и т.н. -Лесно да и зададете вашите нови ролки офис стол само за броени минути.Просто да поставите прът в основата и кликнете върху него.Никакви специални инструменти или оборудване не са необходими. -Няма да навреди на вашия пол, идеален за килим с ниско дрямка или други нечувствительных подови настилки.Многократно използване на : колела може да се постави на верстаках, приборных кутии, игрални маси и т.н., Ако на работното място има нужда от помощ за производството на мобилни устройства, нашите рицинусы може бързо решаване на този проблем.Алтернативи на повечето офис столове : моля, бъдете сигурни, че нашите колела за офис столове са съвместими с почти всеки стол на колела (моля, проверете размера на колелата преди да поръчате).Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Регулиране на нивото Caster Material : Найлон Цвят : Black Wheel Диаметър : прибл. 62 мм / 2,44 инча Широчина на колелото : прибл. 27 mm / 1,06 инча Височина на инсталиране : прибл. 103 мм / 4,06 инча Радиус на завоя : прибл. 46,5 мм / 1,83 Обща товароносимост : 1000 кг / 2204,6 паунда(прибл.)Натоварване на едно колело : 500 кг / 1102,3 паунда(прибл.)Забележка : Общият общото тегло се изчислява на базата на натоварването на две колела*основните ролки, предназначени за подмяна на колела на офисни столове.Те също могат да бъдат използвани в съвместима обзавеждане, като бюра, стелажи, картотечные шкафове, лека техника и много други.*Просто махнете старите колела и инсталиране на нови ролки на място.За инсталиране на ролки десктоп на стола, не се изискват никакви специални инструменти или уреди.ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ : Всички комплекти джанти се продават с 100% гаранция за връщане на парите, в случай че не сте доволни от покупката си.Просто се свържете с нас и ние ще ви възстановим парите.Това е толкова просто!.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Level Adjustment Caster
Material:
Nylon
Color:
Black
Wheel Diameter:
Approx. 62mm / 2.44in
Wheel Width:
Approx. 27mm / 1.06in
Installation Height:
Approx. 103mm / 4.06in
Rotation Radius:
Approx. 46.5mm / 1.83in
Total Load:
1000kg / 2204.6lb(approx.)
Single Wheel Load:
500kg / 1102.3lb(approx.)
Note:
The general total weight is calculated based on the load of the two wheels
*stem casters are designed to replace office chair wheels. They can also be used on compatible furniture such as tables, racks, filing cabinets, light machinery and more. :
*Simply remove the old wheels and click the new castors into place. No special tools or hardware are required to install the desk chair rollers. :
MONEY BACK GUARANTEE:
All castor wheels sets are sold with a 100% money-back guarantee, just in case you're not happy with your purchase. Simply get in contact with us, and we shall refund you. It's so simple!

Те също купуват с този продукт..