• Новинка
Куче Кученце Блузи Зимни Дрехи Hoody Мека Топла Куче Руното Подплата на Жилетка и Облекло за Малки до Средни Кучета Есента и Зимата Носят Дизайн Очарователни Случайн?
zoom_in

Куче Кученце Блузи Зимни Дрехи Hoody Мека Топла Куче Руното Подплата на Жилетка и Облекло за Малки до Средни Кучета Есента

BGN 63.76

Продукти
check Налично за поръчка

【Идеалната празнична парти】 Нашите качулки, за кучета, проектирани с модерен външен вид на кучета, които, носени от пуловер, изглеждат красиво и приятно.Идеален е за празници ,Коледа и ежедневието. 【Keeep топло през зимата】Вътрешната част на пуловери изпълнена отвътре, който гарантира мекота и запазва топлината на студено през зимата или есента.Идеален за ежедневно носене, подходящ за всички видове занимания на открито на закрито и на открито. 【Перфектна защита хигиена】Пуловер за кучета е добра еластичност, платът е много мека, удобна и топла, тя може значително да намали алергии на кожата на кучето и сърбеж, а също може да намали увреждането на статично електричество кучешка кожа. 【Удобна свободна ходене】Нашия пуловер за кучета с еластична талия може да приключи кучета и да ги топли, без да се чувствам задължителни.Той е проектиран с дупки за ръце, достатъчно големи, за да кучето може удобно да ходи и ходи в тоалетната. 【Лесно се облича и да стреля】Тези ризи са изпълнени в пуловер и е добре да се проточи, което прави ризи, леки и удобни за поставяне и отнемане на, предоставяне на кучето си бърз процес на обличане, който няма лесно да се притеснява.Цвят : ASize : XSManufacturer : OPOUYManufacturer линк : 04 ASIN : B09 GKKR9 JBМатериал : полиестер материалСладък и класически дизайн, направете си кучета или котки са по-привлекателни. Вътре, мек вълнен плат материал,супер топъл и уютен,машинно пране за лесна грижа-Ефективно блокира кожата на кучето, косата и външната мръсотия, така че кучето да може дълго да се поддържат чисти, което е полезно за здравето на кучето. Дръжте кучето си на активна и свободно бегающей, поддържайте подвижността на тялото дори в студено време.Кръст Бод Пакетът включва : 1 * Облекло за snotes : 1.Моля измерете си s преди да си купите в съответствие с таблицата за размери, които предлагаме на страницата за подробности.2.Ви предлага професионално обслужване на клиенти, ако имате някакви въпроси по случая, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.3. Моля, проверете внимателно вашия адрес за доставка и тел., преди пускането на поръчката.

Те също купуват с този продукт..