• Новинка
BOXINSP Държач за Нож От Неръждаема Стомана И Притежателя на Съдове, Блок за Ножове, Поставка За Ножове, Рафтове За Съхранение на Кухненски Аксесоари, 2 в 1 Седалка на Но?
zoom_in

BOXINSP Държач за Нож От Неръждаема Стомана И Притежателя на Съдове, Блок за Ножове, Поставка За Ножове, Рафтове За Съхранение

BGN 18.40

Продукти
check Налично за поръчка

☆【ПРОДУКТ, Размер И МАТЕРИАЛ】Размер на притежателя на ножа 15x11.7x22.7 инча или 5.9"x4.61"x8.94".изработен от неръждаема стомана 18/0, оригиналния цвят на неръждаема стомана.Производствената повърхност със защита от пръстови отпечатъци. ☆【УНИВЕРСАЛНО СЪХРАНЕНИЕ】Притежателя универсален слот, която е подходяща за всички ножове с дължина до 8 см.Идеален за зърнени ножове, стейковых ножове,ножове за почистване на зеленчуци, разделочных ножове, стопански ножове , ножове майстор-готвач.С отвор за кухненски ножици всякакъв размер или пръчка, острилки. ☆【ЛЕСНА употреба И ПОЧИСТВАНЕ】 В долната част на изделия има сливное дупка, лесно се отделя от корпуса за почистване, така че вашите ножове и ножици не ще да се размножават бактерии. ☆【СИГУРНОСТ И универсална за СЪХРАНЕНИЕ на】Края на ножове не ще се докоснат до долната част на блока, така че той ще продължи да остриета на ножове остри, по целия път, и той ще ви предпази плота винаги чисти.so той не ще наведе по време на употреба. ☆【ПОДАРЪК】 Нож stander с лесен и модерен дизайн, той може да събере всички ножове заедно, за да запазите вашето кухненско място.Това ще бъде вашият добър избор и като подарък за себе си, семейството си и приятелите си. ☆УНИВЕРСАЛЕН БЛОК за НОЖОВЕ Гъвкава конструкция от неръждаема стомана ефективно предотвратява фрактури, осигуряване на здрав и лесен за почистване на притежателя на ножа.Изработен от хранително-безопасна пластмаса с корпус от неръждаема стомана, ъглови слотове здраво закотвени на вашите ножове, не надраскване на острието ☆Голям обем и спестяване на пространство Компактен дизайн с корпус от неръждаема стомана, ширина 10 см (3,94 инча) и височина 23 см (9,06 инча), той може да побере до 12 броя ножове с остриета 23 см плюс чифт кухненски допълнителни слотове за съхранение на 1 кухненски ножици и 1 заточного прът(моля, обърнете внимание на размера на слота). ☆Независим слот избягвайте надраскване Независим слота, за да сте сигурни, че ножове не се допират помежду си, и да защити на ръба на ножа.острието на ножа не се допира до блока.Няма потенциален риск от увреждане на ръбове ножове в блока.Освен това, много по-лесно да вградите ножове. ☆Универсален държач за нож, без ножове Важно е да се гарантира,че вашите най-често използвани ножове се вписват в вдлъбнатини ножевого блок, затова измерете размера на вашите ножове, преди да изберете ножевой блок. ☆Сливное дупка на Дупка в пластмасова низкопробном дъното, то за оттичане на водата навън към притежателя на който за да запази ножове сухи.Това може да запази здравето си и да подобрите вашето удоволствие от кухнята.

Те също купуват с този продукт..