• Новинка
3 БР., Колела с Изкуствено Цвете За Малки Момичета,Колела за Новородено, Найлон Еластични Цветни Колела За Коса, Чаровна Короната за една Фотосесия, шапки за бебета, ?
zoom_in

3 БР., Колела с Изкуствено Цвете За Малки Момичета,Колела за Новородено, Найлон Еластични Цветни Колела За Коса, Чаровна

BGN 11.99

Продукти
check Налично за поръчка

▶Изкуствени цветя превръзки са произведени от висококачествени материали и фина изработка. ▶Лента за коса съчетава с цветя, рози и зелени листа от евкалипт. ▶Лента за глава е по-твърда еластична,лесна и не кука косата на вашето дете,удобни за носене и винаги да остане на място. ▶Добър избор от цветове на разположение, за перфектния завършек на выпускному рокля или ежедневна рокля на вашите момичета. ▶Той се предлага в приятни цветове,подходящи за всеки рокля и да е повод, като от детски душ, рожден ден, сватба, фотография, семейна фотография, Коледа, маскарад,празник на детството шоу или карнавал и т.н. Ярък цвят и изящна изработка,като очарователен и удобни в чорап.Еластичен,лесен и не кука косата на вашето бебе,винаги останете на място.Добър избор на цветове на разположение, за перфектния завършек на выпускному рокля или ежедневна рокля на вашите момичета.Прекрасен подарък за дете или семейство с дете,идеален за раждане на новородено дете, кръщенета, на Коледа, на детската душа.Идеален за детската душа, рожден ден, сватба, снимки, семейни снимки, на Коледа, селското стопанство, на фестивалното шоу или карнавал и т.н.

Те също купуват с този продукт..