• Новинка
AIBAB Плътен Цвят на Новороденото Водоустойчив Излезе Прегръдка на Детето за Спане Одеяло Спален Чувал Подходящ за 0-2 Години
zoom_in

AIBAB Плътен Цвят на Новороденото Водоустойчив Излезе Прегръдка на Детето за Спане Одеяло Спален Чувал Подходящ за 0-2

BGN 53.52

Продукти
check Налично за поръчка

Ветрозащитная и водоустойчив, плат е прост ефект за защита от пръски Чун Yafang, и тя е най-добрият ветрозащитный ефект.M код дължина дрехи 80 см, подходящ за 0-1 години, L код дължина дрехи 90 см, подходящ за деца на 1-2 години. 100% качествен памук, супер меки и удобни, даряващ прекрасен сън.сменете свободното си одеяло и го носят с комфорт.Пренасяне на тялото на детето, ергономично проектирана, за да даде на детето чувство за сигурност. 100% Гаранция за удовлетворение : Всеки спален чувал, насърчени от 30-дневен 100% гаранция за пълно връщане на парите.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Най-надеждна марка : AIBAB готов да се изгради качеството на марката, ние ще предоставяме само най-добрите продукти, донесе топлина и мода в всекидневния си живот!функция : 1. Предназначена е за детето, осигурявайки му цялостна топло.С бутони от двете страни това е много удобно за занимания с детето си, родителите не трябва да се притеснявате за настинка на детето.2. Меки и удобни : изключително лека, приятна за кожата, свободен и дишащи, топли, ниско тегло, липса на точки на натиск; абсорбира потта и вентилация.3. Дайте на детето си най-добрият подарък : не е нужно да се притеснявате за избора на детски подарък.Този спален чувал е подходящ за рождени дни, Коледа, Нова година, Деня на благодарността, Хелоуин и други празнични подаръци.4. Като всеки текстил, моля, изперете преди употреба.За по-добра грижа пране на ръка, лежеше неподвижно, или се придържа изсъхне.Спецификация : L код дължина 90 см, подходящ за 12-24 месяцевѕм код дължина 80 см, подходящ за 0-12 месяцевфабрика : азиатска пролет, топло и ветрозащитная, водоустойчив Помещение включва : 1*спален чувал може да се пере, да не се избелва, глади при ниска температура, окачен и сухи забележка : 1. Препоръчителна възраст е посочен само за справка.Моля, проверете измерени стойности и изберете правилния размер за вашето дете!Също така изберете по-голям размер, защото децата са на една възраст може да има различен ръст.2. Позволете 1-3 см разлика се дължи на ръчно измерване и малко промяна на цветовете на различни настройки на дисплея.

L code length is 90CM, suitable for 12-24 months :
M code length 80CM, suitable for 0-12 months :
Fabric:
Asian spring, warm and windproof, waterproof
 Package Included:
1*sleep bag :
Can be washed, not bleached, ironed at low temperature, suspended and dried :
 note:
1. The recommended age is for reference only. Please check the measured values ​​and choose the right size for your baby! :
Also, choose a larger size because babies of the same age may have different heights. :
2. Allow 1-3cm difference due to manual measurement and slight color change of different display settings :

Те също купуват с този продукт..