• Новинка
BLADESMITH Сръбски Нож на Главния Готвач, Изкован Мясницкий Нож, 8 Секира Нож Высокоуглеродистая Стомана Кости Режещ Нож с Противоплъзгаща Ергономична Дървена Дръжка з?
zoom_in

BLADESMITH Сръбски Нож на Главния Готвач, Изкован Мясницкий Нож, 8 Секира Нож Высокоуглеродистая Стомана Кости Режещ Нож

BGN 20.48

Продукти
check Налично за поръчка

① 【Месо секира с кръгла широк нож】Този секира лесно рязане на големи парчета месо, зеленчуци и плодове, като тиква,пъпеш и ананас.Страничната част на нож може да се използва за рязане на чесън и някои подправки.Широко острие и служи шпатула за носене готови съставки в тиган или купата.So това е чудесен секира за кухненски подготвителни работи. ② 【ЧЕ ТОЙ МОЖЕ да НАПРАВИ】 - Той е достатъчно тежък, за да е лесно да посегнат на малки зарове, също можете да го използвате за рязане на месо, зеленчуци и билки и т.н., Но не го използвайте за рязане на дебели кости. ❤️ Дупка на острието може да се използва за закачане на този нож на проветриво място. ③ 【Изящна изработка】Нашия нож се произвежда от професионални служители с богат опит в направата на ножове.При закалке - молотке-почивка - зажиме стомана - молотке -закалке - почивка и други операции непрекъснат цикъл.Тази операция гарантира издръжливост и острота на този кухненски нож.Ако се използва правилно.Можете да се насладите на кухненски нож 15-20 години. ④ 【РЪЖДЯСАЛИ?】- Този секира е изработен от високо стомана, която се отличава с висока твърдост, но не и с висока устойчивост на корозия.Затова е по-добре навреме да се почисти и го подсушете след употреба.След това поставете го в проветрено и сухо място.Но, моля, не слагайте в съдомиялна машина. ⑤ 【BLADESMITH】- Ние искаме да се радват на приготвяне на храна и всички рязане работата с нашите ножове.Можете да се свържете с нас, когато имате някакви проблеми, ние ще ви отговорим възможно най-скоро, и ние ви предлагаме 100% удовлетвореност и връщане на парите гаранция.

Те също купуват с този продукт..