• Новинка
Dujiea Вратата Стенни Кошница За Дрехи Чанта, Пролет Червени Птици Спестяване на Пространство Мръсни Дрехи Чанта Оксфорд Плат Кошница За Съхранение с 4 Куки за Кабине?
zoom_in

Dujiea Вратата Стенни Кошница За Дрехи Чанта, Пролет Червени Птици Спестяване на Пространство Мръсни Дрехи Чанта Оксфорд

BGN 11.20

Продукти
check Налично за поръчка

✅ВОДОУСТОЙЧИВ ПЛАТ Оксфорд МАТЕРИАЛ : рамка, която да подвесная чанта за бельо е изработена от висококачествен плат Оксфорд.Той ефективно е водоустойчив, здрава и устойчива на счупвания, защото всички шевове са стегнати и добре зашити.Да бъдеш лесно и сгъваем, кутия за дрехи да виси навсякъде. ✅ГОЛЯМ РАЗМЕР И УНИКАЛЕН МОДЕЛ : 30*20 см.Тази чанта за съхранение на дрехи ще ви помогне да се живее една седмица, без да се налага.Уникален дизайн ще върви добре на вашия дом.Поддържа се ръчно или машинно пране.Тя не е толкова лесно да избледняват. ✅ЛЕСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ СВЕТКАВИЦА : кофа за Боклук има кръгъл отвор отпред - удобен достъп за съхранение на дрехи.В долната част на гърба има дълъг цип, който позволява лесно разтоварване на бельо в пералната машина. FODABLE И СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : Голяма подвесная чанта за дрехи не заема много място, тъй като кошница за дрехи, защото може да бъде окачен на стената, на вратата или където и да отидете.Силно препоръчваме за семейна кабинет, баня с тоалетна, детска спалня и общежитието на колежа, които се нуждаят от повече място.Също така е идеален за пътуване и къмпинг. ✅4 СВОБОДНИ ВИСЯЩИ КУКИ : 2 куки от неръждаема стомана за врати - подходящи за дебелината на вратите в диапазон 1,57-1,97 инча.И на лепило 2 куки за окачване на кошницата навсякъде, където ви харесва. 100% връщане или подмяна ще бъдат подкрепени, ако не са доволни.Благодарим ви, че посетихте магазина DUJIEA!Ние сме специализирани в битови продукти.Разнообразие на модели на тези кошове за мръсни дрехи първоначално разработени в различни стилове компания Dujiea.Изберете един от тях, за да направите дома си специален.SpecificationМатериал : 100% Оксфорд плат Размер : 30*20 см кръст Бод Пакет, включително : 1 х чанта за дрехи + 2 х кука от неръждаема стомана + 2 х лепило hook Note Customer Удовлетворение : Водоустойчив голяма чанта за бельо се предлага с компрессионной опаковка, която може да доведе до смятию при транспортиране на големи разстояния.След известно време той ще се възстанови, а също така може да бъде разглажен локално парно гладене и сешоар.Good Gift Dujiea подвесная чанта за дрехи-добър избор за Деня на благодарността/Св. Валентин/рожден Ден/майките Ден/Коледа/за празничен подарък.Гаранция на Всички въпроси за мръсните си кошница за дрехи, просто не се колебайте да се свържете с нас.На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 24 часа.

Те също купуват с този продукт..