• Новинка
Пръстен Подарък Кутия, Шапка Ковчег Украшение Прост Ретро Портативен за Годишнини на рожден Ден на Коледа, в Деня на св. Валентин, за Деня на майката
zoom_in

Пръстен Подарък Кутия, Шапка Ковчег Украшение Прост Ретро Портативен за Годишнини на рожден Ден на Коледа, в Деня на св.

BGN 56.16

Продукти
check Налично за поръчка

Изработен е от мека трупат, да защитите вашата украса от надраскване и ще продължи да ги прилага правилно.Може да се съхранява пръстени и обеци в различни форми, за да подредите любимите си накити.Многофункционално използване, могат да се използват като украса, а също така да се използват за съхранение на бижута.Подарък за майка, съпруга, дъщеря или приятели, за свети Валентин, Ден на майката, Коледа, рождени дни и годишнини.Уникален дизайн на форма шапки, малък и изящен, лесни за носене и не заемат място.Функция : 1. Уникален дизайн на форма шапки, малък и изящен, лесни за носене и не заемат място.2. Изработен е от мека трупат, защитете украса от надраскване и да ги съхранявате правилно.3. Многофункционално използване, могат да се използват като украса, а също така може да се използва за съхранение на бижута.4. Може да се съхранява пръстени и обеци с различни форми, за да подредите любимите си накити.5. Подарък за майка, съпруга, дъщеря или приятели, за свети Валентин, Ден на майката Коледа, рождени дни и годишнини.Спецификация : Тип елемент : Ковчег за бижута изделийматериал : Flocking Color : Brown Length : Approx. 68mm / 2.68 in Width : прибл. 58 мм / 2,28 инча : прибл. 35 мм / 1,38 инча Цел : да се Съхранява на различни форми на пръстени и обеци Осъществяване списък : 1 x златар кутия.

Item Type:
 Jewelry Box
Material:
Flocking
Color:
Brown
Length:
Approx. 68mm / 2.68in
Width:
Approx. 58mm / 2.28in
Height:
Approx. 35mm / 1.38in
Purpose:
Store different shapes of rings and earrings
Package List:
1 xJewelry Box :

Те също купуват с този продукт..