• Новинка
Градински Зелен Найлон за птици - 13.2x17 Ft Градински защитна мрежа Предпазва растения и плодни дървета от гризачи, Птици, Лека Градинска мрежа за растения за еднократ?
zoom_in

Градински Зелен Найлон за птици - 13.2x17 Ft Градински защитна мрежа Предпазва растения и плодни дървета от гризачи, Птици,

BGN 6.39

Продукти
check Налично за поръчка

【Отлични материали, Той е много издръжлив и лесно се сгъва и разгъва, така че можете да го използвате отново и отново, сезон след сезон. 【Размер на окото за птици】Зелена градина на окото с размер 13, 2x17 фута, 4/5 инча зелена мрежа; Мрежа за птици, голяма и лесно, осигурява максимална защита, което позволява на слънчевата светлина и на водата да преминава, без да причинява вреда на птиците и дребен домашен любимец и не нарушава растежа на растенията. 【Разнообразие от функции】Птичья мрежа помага за предпазване на овощни дървета, плодове, храсти, цветя и зеленчуци от птици, гризачи; може да се използва за покриване на малки езера, за да се предотврати падането на листата; също така може да се използва за производство на котешка клетки и курятников. 【Лесна инсталация】Зелена градина защитна мрежа е лесен за инсталиране, практичен и безопасен, но също така е удобен за резитба до размер, с необходимото различни приложения. 【Клиенти 100% доволни от】Ако имате някакви въпроси или предложения относно нашия продукт, моля, свържете се с продавача навреме, за да са на 100% доволни от зелена градинска клетка за окото.

Те също купуват с този продукт..