• Новинка
Mr. Sandman Нарязан пълнеж от пяна с памет за Кучешки легла, Бобови растения, торбички, Възглавници, Столове, възглавници и занаятите - CertiPUR-US Certified Foam (10 кг)
zoom_in

Mr. Sandman Нарязан пълнеж от пяна с памет за Кучешки легла, Бобови растения, торбички, Възглавници, Столове, възглавници

BGN 31.99

Продукти
check Налично за поръчка

Планът започва да тече от датата на закупуване.Повреждане на продукта, причинени от злополуки, петна, прекъсвания и почивки на покрити от първия ден.Счупване и повреди на продукта са покрити от гаранцията на производителя.Няма допълнителни разходи за ремонт - всички подробности, работна сила и доставка са включени в цената.Прост процес на подаване на искове - подайте иск по всяко време 24/7 чрез мобилно приложение, онлайн или по телефона.Правила по всяко време, пълно връщане на парите в рамките на първите 30 дни.Можете да прехвърляте с подаръци. Амортизацията се предефинира : Нашата най-новият късчета мемори пяна осигурява отлични подкрепа и подплънки за пълнене на възглавници, възглавници, торби с боб, легла за домашни любимци и много други приложения и занаяти.Възползвайте се от новата ниво на комфорт в обичайните условия.Сигурно за всеки член на семейството : Пълнител матрак Mr.Sandman memory foam тествана от независими акредитирани лаборатории и е направен, без да сенсибилизатора или летучего стимули, отговаря на стандартите на Certi PUR-US.По-мек, упругее и по-добре : Късчета пяна с памет може да е по-добре съответства на вашето тяло и се връща към първоначалната си форма по-бързо, по-удобно и по-твърда, отколкото традиционните полистирольные топки или боб.Опаковка Eco Компресиране : Вакуумно опаковане, 5 килограма пяна се разширява до около 2 кубични метра при пълна распушении.Отворете в затворена среда (кошчето за боклук или голяма кутия) и дайте пенопласту 24 часа, за да се разшири обемът.Избор на размер : Може да бъде трудно да се оцени количеството пяна за вашия проект с неправилни форми и размери.Обърнете се към ръководството и имайте предвид, че за получаване на твърда текстура се нуждае от повече пяна.Нарязаните на точното размер на пенопласты Memory foam могат да се движат и лесно прилепва плътно до тялото ви, като осигурява мека подплънка и солидна подкрепа, както и вашия матрак Memory foam.Технически характеристики на опаковката : . 2.5 / 5 / 10 lbs (състои се от две опаковки по 5 кг).Разширен обем (кубични фута) : 2,5 кг, равна прибл. 1 Кубичен фут. 5 килограма,равни прибл. 2 кубични метра. 10 паунда още прибл. 4 кубически метра.Тествани в независими акредитирани лаборатории в съответствие с най-строгите процес, гъвкави пенополиуретаны Mr.Sandman са сертифицирани по следния начин : .Ниско ниво на емисиите (ЛОС) за качеството на въздуха в затворени помещения.Без озоноразрушителей.Без антипиренов ПБДЭ.Без живак, олово и тежки метали.Без формалдехид.Без забранени пталатов.Изпитване за издръжливост / Съдържание / на Емисиите.Доказани експлоатационни характеристики и екологични иновации.

Те също купуват с този продукт..