• Новинка
zwj Душ Caddy Рафт Стенен Баня Полк Алуминиев Душ Съхранение с Куки Кърпи, Рафтове, Стелажи Организатор Аксесоари за баня 41~61 cm xindekaishiTC1026 (размер : 615 мм)
zoom_in

zwj Душ Caddy Рафт Стенен Баня Полк Алуминиев Душ Съхранение с Куки Кърпи, Рафтове, Стелажи Организатор Аксесоари за баня

BGN 170.34

Продукти
check Налично за поръчка

✽ ПОДВИЖНА КУКА : Стойка с две подвижни куки, които могат да се движат наляво и надясно за по-голямо удобство. ✽ ЗАЩИТА ОТ РЪЖДА : Изработен е от космически алуминий , защита от корозия, подходящ за влажна среда, като баня и кухня. ✽ ЛЕСЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕ : няколко отвора за източване на дъното, така, че вода няма да остане в шкафе, лек, за да почистите. ✽ Богат на функции ЗАКАЧАЛКА ЗА ХАВЛИИ : Твърдо адвокатско съсловие кърпи, силен, носещи натоварване, липсата на почивка, отсъствието на избледняване, округленный дизайн, липса на увреждане на кожата. ✽ ВИТА ОПРЕДЕЛЯНЕ на : Полк се фиксира с винтове за по-голяма стабилност и сигурност.Спецификации на продукта : Материал на продукта : метал Тип на продукта : срок на годност, срок за съхранение, поставки за цветя, ъглова каса и т.н. Применимая сцена : баня, складово помещение, хол, детска градина, кухня, са много подходящи за съхранение в ъгъла на банята.Особености : 100% чисто нов и високо качество.Лесна инсталация на всяка стена, включително и обзавеждане.средства за грижа за кожата, козметика, саксии за цветя и т.н., поддръжка на : 1. Използвайте чиста вода и избършете с памучен тканью2. Нежно избършете с влажна кърпа, сапун или паста за зъби, след това изплакнете с вода Забележка : Тази опаковка съдържа само този продукт и не съдържа никакви декоративни елементи, свързани със снимка.100% гаранция за качеството на продукта.Моля, позволете 1-3 см грешка и малка разлика в цвета, срокът за доставка е от 15-20 дни.Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще бъде на разположение 24 часа в денонощието.Забележка : Тази опаковка съдържа само този продукт и не съдържа никакви декоративни елементи, свързани със снимка.100% гаранция за качеството на продукта.Моля, позволете 1-3 см грешка и малка разлика в цвета.Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще бъде на разположение 24 часа в денонощието.

Те също купуват с този продукт..