• Новинка
Цифрови Calipers, Высокопрочные Стабилни Точни Измервания на Calipers От Неръждаема стомана Професионален Цифров Штангенциркуль за Измерване на DIY(#1)
zoom_in

Цифрови Calipers, Высокопрочные Стабилни Точни Измервания на Calipers От Неръждаема стомана Професионален Цифров Штангенциркуль

BGN 78.24

Продукти
check Налично за поръчка

Широк спектър на приложение, широко използвани в различни видове измервания и САМ.Този продукт има функция за конвертиране на измервателната система мм/инч, лесен за употреба.Благодарение на сравнително голям светодиодному дисплей, лесно читаемому, може да се чете директно и ясно.Изработен от висококачествена неръждаема стомана се отличава с висока износоустойчивост, стабилни характеристики и висока надеждност.Точно измерване, бързото картографиране измерват стойности на екрана и липсата на грешки за превишаване на скоростта.Функция : 1. Изработен от висококачествена неръждаема стомана се отличава с висока износоустойчивост, стабилни характеристики и висока надеждност.2. Този продукт има функция за конвертиране на измервателната система мм/инч, лесен за употреба.3. Със сравнително голям led дисплей, лесен за четене, може да се чете директно и ясно.4. Точно измерване, бързото картографиране измерват стойности на екрана и липсата на грешки за превишаване на скоростта.5. Широк спектър на приложение, широко използвани в различни видове измервания и САМ.Параметри : Тип на продукта : Цифров штангенциркуль Допълнителен Стил : 150 мм, 200 мм, 300 мм, Размер : прибл. 150 мм / 5.9in200mm / 7.9in300mm / 11.8 іпМатериал : неръждаема стальБатарея Модел : LR44(вграден)Капацитет на батерията : 160 Мачаккуратность : 0.01 mm Осъществяване списък : 1 х digital штангенциркуль 1 х Ръководство за потребителя 1 х отвертка.

Item Type:
Digital Vernier Caliper 
Optional Style:
150mm, 200mm, 300mm 
Size:
Approx. 150mm / 5.9in
200mm / 7.9in :
300mm / 11.8in :
Material:
Stainless steel
Battery Model:
LR44(Built-in)
Battery Capacity:
160mAh
Accuracy:
0.01mm
Package List:
1 x Digital Vernier Caliper  :
1 x User Manual  :
1 x Screwdriver :

Те също купуват с този продукт..