• Новинка
Купа Юфка Ramen с Пръчки и Лъжици Набор, 7 инча Керамична Купа Юфка Комплект от 6 бр., Миялна Машина Безопасно за Изкуствена Udon Соба Спагети Салата Паста, Специален Реак?
zoom_in

Купа Юфка Ramen с Пръчки и Лъжици Набор, 7 инча Керамична Купа Юфка Комплект от 6 бр., Миялна Машина Безопасно за Изкуствена

BGN 23.99

Продукти
check Налично за поръчка

【с пръчици за хранене и лъжици】Купички за рамена идват с пръчици за хранене и лъжици, а не с повече покупката си.Можете да се запознаете с азиатската култура рамена с една покупка. 【Високо качество 】 Здрав и сигурен : Нашите порцеланови чаши за юфка, направени от висококачествена мръсотия, тя е по-стегната други.Комплект купички може да продължи дълго, и трудно беше да се справи.Не съдържа олово, кадмий, абсолютно безопасен дори за деца и бременни жени. 【 Уникален набор от купи Ramen 】са изработени от висококачествен порцелан, със специален реактивен глазура, процес рафинирования без изкуствена намеса, самата глазура образува най-чистият натурален красиви цветове и шарки, което прави всяка чаша се нуждае от специална и уникална. 【Easy Clean up 】 Купа юфка ramen на възраст от -4℉ до 400℉, можете да го сложите в съдомиялна машина, MOCROWAVE, или можете да го измие с топла вода, за по-лесно почистване. 【Големи чаши за по-голямо количество на нуждите на 】 Големи чаши юфка ramen не само за юфка реман задоволяване, но и са подходящи за салата, пюре, супа и т.н. 【JH JIEMEI HOME Guarantee 】 24 часа обслужване на клиенти и 30 дни за връщане и пълно възстановяване.Не се притеснявайте за своята покупка!Потърсете в ДОМА JH JIEMEI повече кухненски съдове и прибори.в JH JIEMEI HOME използват специална глазура, това е.черешката образува самият цвят и модел.при висока температура.В един комплект може да получи две подобни на купата, но с малко по-различни цветове и модели.Можете да получите цял набор с една покупка.Пръчици за хранене и лъжичка, изработени от меламин, те са красиви и дълготрайни.

Те също купуват с този продукт..