• Новинка
IZEO Китайската Каллиграфическая четка, Четка За Рисуване, Четка За писане, Канджи, Японска четка за рисуване Sumi(3 броя)
zoom_in

IZEO Китайската Каллиграфическая четка, Четка За Рисуване, Четка За писане, Канджи, Японска четка за рисуване Sumi(3 броя)

BGN 6.39

Продукти
check Налично за поръчка

1.Комплекта е от три размера : големи+средни+малки косата*Диаметър*Дължина : L : 3,5 см* 1,2 cm*24 cm(инча); M : 3 см* 1 см.*24 cm(инча); S : 2,5 см.*0,8 см*24 cm(инча). 2.Материал : Изработен е от дърво, с гладки и нежни пластове , четка ще ви даде добър опит. 3. Четка за волчьих коса притежава еластичност и силен усвояването на мастилото, което е подходящо за начинаещи(Забележка : това не е вълк-като коса, това е екологично направено, за да се почувствате като текстура волчьих на косата). 4. Ръчна четка за писане е добре за акварельной живопис, китайска калиграфия, а също така е чудесен подарък за баба калиграфия. 5. За първи път внимателно натиснете четка с пръстите си, а след това изплакнете с лепило за студена вода и ръка почистете плаващи косата.Това е нормално за малко плаващи коса и бъдете внимателни : не се накисва във вряща вода, което ще доведе до спад на косъм четки и дори главата на четката. 6. 100% гаранция за удовлетворение : Ако не сте доволни от продукт или услуга, просто поискайте връщане или замяна.

Те също купуват с този продукт..