• Новинка
WYQQ 5 пакета Окачени чанти за дрехи и 2 пакета Груб окото Чанта за дрехи Дишащи калъфи за дрехи за съхранение в гардероба и при пътуване(размер:60x120 cm,цвят:5, без цип)
zoom_in

WYQQ 5 пакета Окачени чанти за дрехи и 2 пакета Груб окото Чанта за дрехи Дишащи калъфи за дрехи за съхранение в гардероба

BGN 62.16

Продукти
check Налично за поръчка

Дишаща чанта за дрехи : Обновената версия на подвесного костюм/торби за дрехи изработени от мек материал EVA ,моющегося, лека, дишаща и изключително устойчив на използване, пылезащитного, грязезащитного, влагостойкого, против бръчки, запазва дрехите свеж и чист, и те ще пазят дрехите организирани.Разходите за храна : 5 пакета окачване на чанти за дрехи и 2 пакета торби за дрехи.чанти за дрехи за окачване на дрехи размер : 60x120cm(23.62x47.24in) размерът на чанти за бельо : Средно : 40 X50cm(15.74x19.68in) е Много голям : 60 X80cm(23.62x31.49in).Здрава светкавица : Конструкция на отвора на ципа в средата, здрав не ще се счупи и няма да падне.И той плавно се движи в двете посоки.Прозрачна чанта за дрехи : можете да видите чрез калъфи за дрехи, за да се каже, че е вътре, без да отваряте го, тъй като те са тъпи.Гъвкавост : идеална дължина за костюми, блузи, рокли, пуловери, сака, панталони, потници, спортни палта, зимни палта и т.н. тоалетна организатор на кабинета спестява пространство, пази вашия кабинет да е подредено и организирано по цвят.Никога повече няма да напуснат вашия любим костюм или рокля след себе си.Уморен да видя един куп дрехи из цялата стая?Освен елементарно, която те създават, някои дрехи, подлежащи изложени на мръсотия, по-трудно се чисти.Ако не сте доволен от елементарно или времето за прибиране на реколтата, тази здрава чанта за дрехи-вашият най-добър вариант за залог.Name : EVA дебел прозрачен материал прахоустойчив калъф Материал : EVA material Color : бял кант, черна кант, без цип Размер : Средно : 60x120 см(23.62x47.24in)Размерът на чанти за бельо : Средно : 40 X50cm(15.74x19.68in) Extra large : 60 X80cm(23.62x31.49in)характеристики на своята практика за дрехи : 1. Чанта за дрехи могат да се перат, така че можете да го използвате в продължение на дълъг время2. Обвивка за ръбовете, гладки заоблени ъгли 3.Използвайте калъф за дрехи, за предотвратяване на избледняване дрехи под въздействието на слънчева светлина.Чанта за бельо : 1. Публикуване плътна, здрава и устойчива, както на времето използване на повече.2. Обновен найлонов шнур, здрав и издръжлив.3. Използвайте пружинную ключалката, за да завърже устата възел и повече, за да се предотврати откриване на счупени.4. Редовна окото прави на притока на вода и пране на по-плавни.Применимая сцена : Подходящ за употреба в шкафове, шкафове, гардеробах, изложбени зали на дрехи, магазини за облекло, химчистках, булчински магазини и т.н., Опаковъчен лист : облекло виси чанта×5+средна чанта за дрехи×1+много голяма чанта за дрехи×1примечание : 1. Всички продукти са взети в натура.Поради разлика в осветлението, въглища и дисплея окачени чанти за облекло ще има известна разлика в цвета.Моля, обърнете се към самия продукт.2. Размер се измерва ръчно, има sl.

Те също купуват с този продукт..