• Новинка
Двойна имат клетчатая пътна чанта с каишка. Комплект от три съдържа изолиран непромокаема подложка за справяне с миризмата. Разширяващите се мокри/сухи отделения ?
zoom_in

Двойна имат клетчатая пътна чанта с каишка. Комплект от три съдържа изолиран непромокаема подложка за справяне с миризмата.

BGN 11.99

Продукти
check Налично за поръчка

Дръжката е обезболивающую ключалката и се прикрепя към вашата чанта, количка, раница или переноске, запазване на важни free toiletries в рамките на reach.Быстросъемный колан осигурява лесен достъп до това, което ви трябва независимо Дали на стоки от първа необходимост за бебето, голяма сестра или майка, нашата клетчатая чанта е предназначена за стилен съхранение на най-необходимите неща.Ние предлагаме Пълна доживотна гаранция на удовлетвореността на нашите чанти за лична хигиена.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Ако в някакъв момент вие няма да бъдете доволни на 100% , просто ни изпратете имейл, и ние обещаваме да ви оправя всичко!.Печат на етикет за обратна доставка.Сгъваеми джобове с цип, осигуряват достатъчно място за съхранение на тампони, подложки за гърдите, бебешки пелени или хигиенни средства.Нашите пътнически чанти за жени помагат да се отървете от безпорядъка в колата, чантата или чанта за памперси за броени минути.Използвайте го и като притежател на тампон, суха/влажна чанти, притежателя на подложки за гърдите, набиране на женски хигиенни продукти или козметични чанти.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Нашите цветни чанти за момичета и жени не съдържат BPA и PVC и са предназначени за използване отново и отново, без да се налага интензивно пране или стерилизация.

Те също купуват с този продукт..