• Новинка
Cat Scratch Cat Scratch Cat Scratch, Cat Scratch Scratch Pad Board От сизалевого картон, Cat Scratch Pad с плюшени играчки (цвят : A)
zoom_in

Cat Scratch Cat Scratch Cat Scratch, Cat Scratch Scratch Pad Board От сизалевого картон, Cat Scratch Pad с плюшени играчки

BGN 67.40

Продукти
check Налично за поръчка

Основната функция на котешки когтеточки-привлече вниманието на котката, че котката не повредени мебели, и няма нужда да се притеснявате за това, че котешки лапи ще бъдат надраскани. *ЦАРАПАЙТЕ И ИГРАЙТЕ : Направете своята котка и да си щастлив с помощта на тази скреч дъски 3-в-1.Плака осигурява повърхност, която държи на котки от разрушаването на мебелите и ги забавлява.Широка основа идеален като легла за котки, които искат да подремна. *Вашата космати котка може да се забавлявате, точа ноктите си, докато вашият диван остава защитена.С плюшени топки и плюшени мишки, той събужда у котка жизнеността. *ЗАЩИТА МЕБЕЛИ : Защитете своите мебели и позволете на котката да се насладите на драскотини, дори когато ви няма у дома.Повече не се притеснявайте за царапинах и увреждане на вашите столове, мека мебел или оръжие!. *УСТОЙЧИВА СТРУКТУРА : Вътрешната повърхност на велпапе която е здрава и трайна и да устои дори най-дълбоките драскотини и тегло по-големи котки.

Те също купуват с този продукт..