• Новинка
Четки за коса, Гъвкави Четки за коса въздушни Възглавници Поддържат Налягането на въздуха Балансиран въздушния Отвор,Обновяване и Разширяване на Диска Детанглер ?
zoom_in

Четки за коса, Гъвкави Четки за коса въздушни Възглавници Поддържат Налягането на въздуха Балансиран въздушния Отвор,Обновяване

BGN 8.07

Продукти
check Налично за поръчка

Еластичната възглавница за безопасност, грижа за кожата на главата, за поддържане на баланса на налягането на въздуха вътре и отвън въздушни възглавници и отскок за понижаване на налягането.Дръжте налягане на въздуха балансиран въздушния отвор, донесе допълнителна еластичност и комфортен удоволствие от масаж.Еластичната възглавница за безопасност, грижа за кожата на главата, за поддържане на баланса на налягането на въздуха вътре и отвън въздушни възглавници и отскок за понижаване на налягането.Намалете дергание, носете косата си в нормалното състояние, намаляване на дергание и нежно се грижат за косата.Той е подходящ за всички типове коса, къдрава или прави, дълги или къси, дебели или тънки, сухи или влажни и т.н. Функция : 1. Еластичната възглавница за безопасност, грижа за кожата на главата, за поддържане на баланса на налягането на въздуха вътре и отвън въздушни възглавници и отскок за понижаване на налягането. 2. Намалете дергание, носете косата си в нормалното състояние, намаляване на дергание и нежно се грижат за косата. 3. Не се колебайте да се компресират, за да се придържаме към дланта, гумена боядисана матова дръжка е подходяща за дланта на ръката си, както жените, така и мъжете могат да използват нашата четка за получаване на блестящи коса. 4. Той е подходящ за всички типове коса, къдрава или прави, дълги или къси, дебели или тънки, сухи или влажни и т.н. 5. Дръжте налягане на въздуха балансиран въздушния отвор, донесе допълнителна еластичност и удобно масажно наслада.Спецификация : Тип елемент : Четки за коса Материал : ABS Найлон Гума размери на продукта : прибл. 21.2x7x3.5cm / 8.3x2.8x1.4in Списък на пакета : 1 х Четка за коса Забележка : С някои грешки от ръчно измерване.

Item Type:
Hair Brushes
Material:
ABS Nylon Rubber
Product Size:
Approx. 21.2x7x3.5cm / 8.3x2.8x1.4in 
Package List:
1 x Hair Brushes  :
Note:
With some errors in manual measurement. :

Те също купуват с този продукт..