• Новинка
Hemobllo Прозрачни Разделители Рафтове L-Образни Шкафове Сепаратор Търговска Разделител PVC Магнитна Преграда за Спални, Кухни, Офис, Супермаркет Обшивки Организация (6?
zoom_in

Hemobllo Прозрачни Разделители Рафтове L-Образни Шкафове Сепаратор Търговска Разделител PVC Магнитна Преграда за Спални,

BGN 69.68

Продукти
check Налично за поръчка

PVC.Трайна стабилност Qnd : Магнитна лента в долната част може да се поеме рафт и не е лесно отвалиться. : Използване на висококачествен PVC материал, издръжлив.Какво получавате : Комплект от 6 стокови разделители PVC, достатъчни, за да отговори на вашите изисквания.Приложение : Подходящ за повечето места и стоки, като например домакинствата, магазини и дрехи, бутилка с подправки и т.н. Практичен дизайн : 90° правоъгълен дизайн, може да се използва в ъглите на различни среди, не е лесно да падне и се наведе.Описание на Този продукт е комплект от 6 - отделни разделители на продуктите, произведени от висококачествени и издръжливи материали.Може да се използва за организиране и класификация на продуктите в супермаркета.Лесно е да се организира и да се възползват.Да ви даде най-добрия избор.Характеристики - Цвят : Както е показано на фигурата.- Материал : PVC.- Размер : около 25. 00 X7. 00 X6. 00cm/ 9. 82 X2. 75 X2. 36in - Солидна стабилност Qnd : Магнитна лента отдолу може да се поеме рафт и не е лесно отвалиться.- : Използване на висококачествен PVC материал, издръжлив.- Какво получавате : Комплект от 6 PVC търговски разделители, достатъчни, за да отговори на вашите изисквания.- Приложение : Подходящ за повечето места и стоки, като например домакинствата, магазини и дрехи, бутилка с подправки и т.н. - Практичен дизайн : 90° правоъгълен дизайн, може да се използва в ъглите на различни среди, не е лесно да падне и се наведе.Пакетът включва 1 x Комплект от 6шт разделители рафтове.

Те също купуват с този продукт..