• Новинка
DouborQ 8 бр. Четка за нокти Дръжка Градиент Живопис Набор от Четки UV Гел Цвете Инструмент за Рисуване за Професионални Салони и дома САМ маникюр (8 бр./компл.)
zoom_in

DouborQ 8 бр. Четка за нокти Дръжка Градиент Живопис Набор от Четки UV Гел Цвете Инструмент за Рисуване за Професионални

BGN 4.35

Продукти
check Налично за поръчка

Дизайн за нокти-8 различни размери Цветни четки за нокти .Nail Brush Pen е идеален за дизайн на ноктите, принуждавайки ви да създадете красиви модели на нокти само за няколко секунди.Идеален за създаване на френските накрайници, клетчатых, вълни, бантов, рибено опашката, шарени десени и много други!.Nail Tool-Флорални четка за нокти са идеални за фина работа с нокти,подходящи и за професионална употреба в маникюрном салон и домашна употреба.начертайте всяка красива картина или 3 D картина, както ви харесва.Материал-изработен от качествени влакна, което не е лесно отвалить.нескользящий сцепление, точно!.Лесно почистване - след употреба на четки за нанасяне на блясък, гел можете да използвате алкохол или ацетон, за да приказно почистване на щетину без много усилия.Гаранция : Ако имате някакви въпроси относно покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас.ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си.Характеристики и начин на употреба : Създаване на красив нокти за дълго цветята на модела!Идеален за UV гел, лесен за употреба и експлоатация.Подходящ за домашна или професионална употреба Моля,внимателно измийте я след употреба, дръжте го чист и безопасен за повторно използване на следните Параметри : Количество : 8 бр.*Цветна четка за рисуване Цвят : както е показано на фигура Забележка : Реално цветът на продукта може да се различават малко от изображения, показани на сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора, така и яркостта на светлината.Грижа за четки и съвети за : Правилното използване, както и правилната грижа и почистване ще осигури на вашите щеткам по-дълъг живот. 1. Маслени бои четки могат да се почистват с вода веднага след боядисване на пигмента на водна основа, но ако е дълго време затвердевающий пигмент на водна основа или маслен цвят, тогава трябва да се използва за пречистване на четката, за да го направи чист. 2. Измиване на специални четки за почистване на грим, след това абсорбцията на вода със суха кърпа. 3. Поставяне на четки за коса перфектна форма, сложете ги апартамент на сянка и го оставете да изсъхне на въздуха. 4. Не сушете го сешоар, избягвайте дърпане и рязане четки за коса. 5. Това не би повлияло върху използването на четки за рисуване, ако и да беше малко явление депилация.Ние ще удовлетворим вашите нужди.И подкрепете с перфектно обслужване за вас.

Те също купуват с този продукт..