• Новинка
HuaShslt Плюшени Копринени Сън Маска За Очи Спален Маска Нощ Сенки За очи 3D Карикатура на Очите Покриване Сянка Кръпка Мека Превръзка от неопрен за Пътуване на Сън, Поч?
zoom_in

HuaShslt Плюшени Копринени Сън Маска За Очи Спален Маска Нощ Сенки За очи 3D Карикатура на Очите Покриване Сянка Кръпка

BGN 11.54

Продукти
check Налично за поръчка

Изработен от мек на допир материал, за да се чувствате като в собствения си малък свят.Тази регулируема превръзка е идеален за тази игра.Можете да настроите на материала в съответствие с вашите нужди по време на игра.Мек и еластичен ремък не спутывает косата, образувайки удобно прилягане във всяко положение за сън.Дизайн на носната лигавицата, помага на напълно блокират светлината, просто носете го и се наслаждавайте на почивката си, независимо дали вкъщи, в хотела или в самолет.Тази мека на допир превръзка, за да се регулира за вашия комфорт.Превръзка на очите, която е направена за комфорт Тази мека на допир превръзка на очите се регулират за всякакъв размер.Спецификация : Материал : Плюш + имитация на коприна, плат Цвят : Работа-розово,сиво,светло розово,розово,лилаво,вино-червено,синьо небе,бял Размер : прибл. 20.5x9.5cm Suitable за : Adult Please забележка : 1. Моля, позволете 1-3 см различно от ръчно измерване.2. Поради различния дисплея и на различно осветяване на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането.

Material:
Plush + imitated silk fabric
Colors:
Dusty pink,grey,light pink,pink,purple,wine red,sky blue,white
Size:
Approx. 20.5x9.5cm
Suitable for:
Adult
Please note:
1. Please allow 1-3cm differs due to manual measurement. :
2. Due to the different display and different light,the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding. :

Те също купуват с този продукт..