• Новинка
XXhailan 4 Бр. Вентилатор на тавана за привличане на Веригата Вентилатор на Тавана за привличане на Веригата Украса Вентилатор на Тавана за привличане на Веригата Набо?
zoom_in

XXhailan 4 Бр. Вентилатор на тавана за привличане на Веригата Вентилатор на Тавана за привличане на Веригата Украса Вентилатор

BGN 38.32

Продукти
check Налично за поръчка

Приложение : Той идеално се съчетава с вентилатор на тавана, телевизор с врати завеси, настолни лампи с прибиращ тел и може да се използва за просто украса или удължаване на дължина.Материал : Изработен е от материал PU без специфична миризма и замърсяване, верига сцепление на вентилатора можете да използвате с доверие.Дизайн : Баскетбол и ръгби представляват младост, жизненост, енергия и ентусиазъм, които са много подходящи за текущия стил на декорация.Размери : Обща дължина на покривна сцепление верига за баскетбол и ръгби е 30,5 см/11,98" и 37 см/14,56" съответно.Дължина може да се регулира самостоятелно.Опаковка : 4 * баскетболно дърпане верига, 4 * регбийная дърпане верига.Материал : метал,пластмаса Тегло баскетбол : 29,6 грама Тегло на ръгби : 16,4 грама Съдържание на пакета : 4 x Pull Chain Основен цвят : червен, кафяв, сребрист Дължина баскетбол : 30,5 см/11,98" Дължина на ръгби : 37 см/14,56" моля, Обърнете внимание : * поради ръчно измерване може да бъде разликата 1-3 мм, моля уверете се в това. * Всички продукти са заснети в студио, и може да има малка разлика в цвят, с реален обект, моля, разберете.

Те също купуват с този продукт..