• Новинка
Digital alarm clock, Голям Дисплей с Огледално покритие Електрически Будилник, Двойни Портове USB Цифров Часовник с Функция за Повторение на 3 Нива на Яркост на Съвременните ?
zoom_in

Digital alarm clock, Голям Дисплей с Огледално покритие Електрически Будилник, Двойни Портове USB Цифров Часовник с Функция

BGN 15.75

Продукти
check Налично за поръчка

ЦИФРОВ ОГЛЕДАЛНО будилник : Часове се съчетават в себе си функциите на козметични огледала, аларма и показване на времето.Можете да го използвате като огледало, за да се подготвят за макияжу, гледане на времето.Огледално-рефлексен повърхност лесно мръсна, и тя може да възстанови чист вид само лесно протиранием.Можете да заложите на него, сложи апартамент или виси на стената.ФУНКЦИЯ за ОСВЕТЛЕНИЕ на ТИХИЯ СЪН : ЗА разлика от механични будилници, нашите часовници работят тихо, като ви позволява да се отървете от шум през нощта и тихо да заспя.Удобен дизайн светлинен функция ви позволява да видите ясно време през нощта, без да се включва светлина.Когато е 12‑часови часовник, AM не ще се появи до 12 часа на деня, но PM ще се появи след 1 час на ден. 3 НИВА на НАСТРОЙКА на ЯРКОСТТА : Нашият alarm clock използва високо-чувствителен светлочувствителен сензор, който може автоматично да регулира яркостта на дисплея в зависимост от яркостта на околната среда или ръчно задаване на яркостта на три нива : светло‑средно‑тъмно, че е по-добре за вашите очи и по-екологично.ФУНКЦИЯ ПАМЕТ И ДВА USB порта : При прекъсване на външен източник на захранване време на съхранение и различни настройки остават непроменени.Време след изключване на външен източник на захранване не се показва, за да се избегне повторение на настройките за следващия път.Два USB порта може да зареждате две устройства едновременно сбогуване с неудобна ситуация на липса на храна при възпроизвеждане на мобилни телефони в леглото.ПРЕДОСТАВЯНЕ на ВРЕМЕ на ДРЯМКА ЗА ТЕЖКИ СИПЕРОВ : голям бутон за повторение ще ви помогне лесно изключване на зумер, но вие не трябва да отворите очите си и да се насладите на 5 минути сън.Часовникът ще бъде сигнал на всеки 5 минути, а времето на повторение, по подразбиране е 2 минути, докато не натиснете произволен друг бутон, за да изключите режима на повторение.Можете също така да зададете по време на повторение на себе си.Много подходящ за тежки траверси.Как да използвате : Настройка на времето : 1. В състояние на захранването дълго, натиснете бутона M в продължение на 2 секунди, за да влезете в режим настройки; 2. Последователност 12Ч/24‑час‑минута; 3. В режим на настройки, инсталирани на обекта трябва да се появи мигаща.Параметри : Тип на продукта : Slr цифров часовник Материал : ABS Размер : Approx. 16x8x1. 5 см/6, 3x3, 15x0, 59 инча Светлина на дисплея : бяла светлина в Режим на захранване : USB захранване или батерия (батерията в комплекта не са включени) Батерия : 1 бутон на батерията CR2016 (не е включен в комплекта) Тегло : Approx. 168g/5.93 oz Осъществяване списък : 1 х alarm clock 1 х база 1 х USB кабел 1 х Ръководство Забележка : 1. Допуска се отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Item Type:
Mirror clock
Material:
ABS
Size:
Approx. 16 x 8 x 1.5cm/6.3 x 3.15 x 0.59in
Display Light:
White light
Power Supply Mode:
USB power supply or battery power supply (battery not included)
Battery:
1 CR2016 button battery (not included)
Weight:
Approx. 168g/5.93oz 
Package List:
1 x Alarm Clock :
1 x Base :
1 x USB Cable :
1 x Manual :
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..