• Новинка
Дебъгер программатора емулатор Sinkr ULINK2 за ARM Cortex-M4 Cortex-M3, отстраняване на грешки подкрепа JTAG и SWD, поддръжка MDK5(КОМПЛЕКТ B)
zoom_in

Дебъгер программатора емулатор Sinkr ULINK2 за ARM Cortex-M4 Cortex-M3, отстраняване на грешки подкрепа JTAG и SWD, поддръжка

BGN 28.72

Продукти
check Налично за поръчка

✔️Поддръжка на IDE MDK5.Чипове,които могат да бъдат подкрепени,включват ARM7,ARM9, Cortex-M, Cortex-A(32bit), 8051(XC800, u PSD, LPC950), C166 основната (XC166, XE166, XC2000). ✔️ULINK2 може да се използва за запис на шестнадесетични файлове и програми за отстраняване на грешки.Подкрепа за четене-запис на паметта и моделиране на терминала по време на работа на програмата. ✔️Ulink2 може да изтеглите кода на висока скорост.Firmware ULINK2 може да бъде актуализиран. ✔️Подкрепа последователно отстраняване на грешки, базирани на ARM -M3.Подкрепа за четене и запис с памет, моделиране на терминала и на изхода последователно отстраняване на грешки по време на работа на програмата. ✔️Шофьори могат да бъдат предоставени на екипа ни за поддръжка или се изпращат на форума.Съобщения за изчистване на грешки блок ULINK2 свързва USB - порт на вашия КОМПЮТЪР към целевата система (чрез жак JTAG, Cortex Debug или OCDS).Той ви позволява да програмирате и отстраняване на грешки в заявления за целта оборудване.ULINK2 осигурява отлични възможности за отстраняване на грешки за устройства с Cortex-M. Можете да управлявате процесор, да инсталирате точки на прекъсване и да чете/записва съдържанието на паметта, докато процесор, работещ на пълна скорост.

Те също купуват с този продукт..