• Новинка
RMISODO 8 Бр. Пенящийся Помпа Бутилка, 50 мл, Сапун За Ръце Пенящийся Диспенсер, Празни Мат Козметични Опаковъчни Контейнери за Еднократна Употреба Пластмасови Пяна Пом?
zoom_in

RMISODO 8 Бр. Пенящийся Помпа Бутилка, 50 мл, Сапун За Ръце Пенящийся Диспенсер, Празни Мат Козметични Опаковъчни Контейнери

BGN 12.79

Продукти
check Налично за поръчка

НАДЕЖДЕН И СТАБИЛЕН МАТЕРИАЛ : Нашите мини опаковки пяна са изработени от качествен полипропилен и PET пластмаса, трайни и многоразовы, не е лесно да се счупи, осигуряват дълъг експлоатационен живот.По-МАЛКО ОТПАДЪЦИ : нашите бутилки с пенящимся помпи работят перфектно.Опаковка за пяна дъски бутилки не запушва и дава точното количество пухкава пяна, при всяка впрыске.Просто добавете 1 част от сапун до 5 части вода и внимателно се разклаща.Можете да използвате по-малко, за да се получи същия ефект за почистване.ЗАПЕЧАТАНИ БУТИЛКА ПЕННОГО ПОМПА : Всяка бутилка с капак, за да се предотврати изтичане на информация, когато излизате с нея.Тези бутилки със сапунена пяна, оборудвани с извити бутон вътре, предотвращающей пръски течност, ще направи пяна, по-гладка и плътна.ЛЕСЕН за НОСЕНЕ : Тези празни бутилки от пластмасова пяна обем 50 мл (1,4" x 5,2") лесно се побират в дамска чанта, чанта за памперси или детска раница, което ги прави отлични за пътуване.НАПРАВИ си САМ СОБСТВЕНОТО СИ ТЕЧЕН САПУН : Нашите пластмасови пенящиеся бутилки са подходящи за вашия шампоан за мигли, почистващо средство за удължаване на мигли, почистващо средство за лице, климатик, укрепляющего лосион, хидратиращи кремове, крем, сапун за съдове, сапун за ръце и т.н. Са подходящи за домове, училища, пътуване, бизнес, партита, къмпинг, посещения.Подходящ за вашия шампоан за мигли, почистващо средство за удължаване на мигли, почистващо средство за лице, климатик, укрепляющего лосион, хидратиращи кремове, крем, сапун за съдове, сапун за ръце и т.н. Лесно се побира в дамска чанта, чанта за памперси или детска раница, което ги прави отлични за пътуване.Изработен от качествен PP и PET пластмаса, здрав и многократна употреба, не се разгражда лесно, осигурява дълъг срок на експлоатация.Можете да направите своя собствена ръчно пране, пенящееся сапун, препарат за грижа за косата за продажба или като подарък на приятели.Дозатори за течен сапун.

Material:
PP + PET
Color:
white, pink, black, rose gold
Capacity:
50ml
Size:
height
Package Content:
8 x Travel Hand Soap Foaming Bottle :
Note:
- Please allow 1-2cm differences due to manual measurement. Thanks. :
- Due to the difference between different monitors, the color may be slightly different from the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures. :

Те също купуват с този продукт..