• Новинка
2 Опаковки, Кутии За Съхранение с Капак Сгъваем Декоративен Шкаф Полк Органайзер Бельо Плат Кофи с Капак, Дръжка Сгъваема Кошница Тъканни Контейнери за Домашния Оф?
zoom_in

2 Опаковки, Кутии За Съхранение с Капак Сгъваем Декоративен Шкаф Полк Органайзер Бельо Плат Кофи с Капак, Дръжка Сгъваема

BGN 19.19

Продукти
check Налично за поръчка

【Не избирайте изделия от нетъкани текстилни материали】Нетъкани материали, не устойчиви на абразия и лесно се разкъсват.Нашите кубични кутии за съхранение увита в дебела ленена кърпа, можете да усетите нейната дебелина, просто докосване към тях, тежката здрава ред и висококачествен плат осигуряват дълготрайност и устойчивост на разкъсване, което ги прави 3 пъти по-стегната и издръжливи в сравнение с евтини кутии за съхранение. 【2,5 мм Дебелина на линейно】правим само висококачествени силози за съхранение, така че ние удваиваем дебелината на линейно и го използваме безопасно, дори ако е пълна, той няма да бъдат деформирани.Картонени стени и подвижни долни панела придават форма на тази сгъваема кутия и сгъваема конструкция за икономия на място. 【Идеален размер за организиране на】Измерва 15" x 10,6 х 10,6" всеки, тези кутии за съхранение на тъкани предлагат достатъчно място за организиране на нещата.Може да се използва като склад за битови украшения, шкафове, което го прави полезно за всеки похарчен цент.Съхранение в гардероба : бельо, чорапи, сутиени, гамаши, качулки; Съхранение под леглото : бельо, чаршафи, одеяла. ✓ Полочные организаторите. ✓ Съхранение на канцеларски материали. ✓ Твърди кубове за съхранение. ✓ Детски кубчета за съхранение. ✓ Сандъка с играчки и игри. ✓ DVD-та, книги, списания, органайзер за файлове. ✓ Съхранение на празнични украси. ✓ Съхранение на предмети от първа необходимост за децата.

Те също купуват с този продукт..