• Новинка
CHYSP Eye Shadow Brush Set 12pcs Soft Bristles Beauty Tools Eyes Лицето Makeup Blusher Brush Cylinder Cosmetic Brush (Цвят : 03)
zoom_in

CHYSP Eye Shadow Brush Set 12pcs Soft Bristles Beauty Tools Eyes Лицето Makeup Blusher Brush Cylinder Cosmetic Brush (Цвят

BGN 80.49

Продукти
check Налично за поръчка

Материал : найлон метална, пластмаса.Здрава дръжка боя : Дръжка на четка за грим, изработена от безопасна пластмаса, която е фино полирана и боядисани, за да се гарантира дълъг период на употреба.Мека четина : Косъм четки за грим, изработени от нейлонового коприна, който е много мек и не пада, като ви шелковистое докосване и помага за лесно създаване на перфектен грим.Държач на четката : Издръжлив и елегантен държач на четката е много подходящ за съхранение и сортиране на вашите четки.Нека вашия работен плот, ще бъде спретнато и чисто.Този продукт е подходящ за нанасяне на прах, сметана, течност за очите, носа, устните и т.н. 1. Здрава дръжка боя : Дръжка на четка за грим, изработена от безопасна пластмаса, която е фино полирана и боядисани, за да се гарантира дълъг период на употреба.2. Мека четина : Косъм четки за грим, изработени от нейлонового коприна, който е много мек и не пада, като ви шелковистое докосване и помага за лесно създаване на перфектен грим.3. Титуляр четки : Здрав и лъскав притежателя четки са много подходящи за съхранение и сортиране на вашите четки.Нека вашия работен плот, ще бъде спретнато и чисто.4. Този продукт е подходящ за нанасяне на прах, сметана, течност за очите, носа, устните и т.н. Технически характеристики : Материал : найлон метална, пластикиспользуйте : makeup Brush размер на притежателя на : 18 см * 6,8 cm * 5,3 смпакет в комплекта : 12 * грим brush1 * цилиндър четка holder Notes : 1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.2. Моля, позволете една малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.

Те също купуват с този продукт..