• Новинка
Смешни Успокой Брат, She Won This Thank You Customer Appreciation Sticker Labels for Small Businesses, 60 1.5 Кръг Stickers by AmandaCreation, чудесно за пликове, пощенски картички, директна поща и още много други!
zoom_in

Смешни Успокой Брат, She Won This Thank You Customer Appreciation Sticker Labels for Small Businesses, 60 1.5 Кръг Stickers

BGN 13.56

Продукти
check Налично за поръчка

Претоварване на благодарност : Разработени талантливи майка, на тези забавни стикери съдържа съобщение за вашите клиенти и техните близки – да се отпуснете, защото тя спечели!Те добавят хумористичен оттенък на всички поръчки и комуникации, насочени вашите клиенти – специални благодарности на всички, които прави малки покупки!Създаване На Аманда.Оригинален дизайн от Amanda Creation.Невероятно качество : Забравете за малко памук етикетите, отпечатани на хлипкой хартия.При 1,5 сантиметра вашите етикети с благодарност на клиентите повече и по-твърда, отколкото повечето други.Освен това, те са отпечатани на склад 60# за допълнителни качество. 1,5 - инчов едно "благодаря" на етикета са идеални за различни цели.Ще получите 60 етикети, така че ще раздават заедно с вашите поръчки и съобщения.Наклеивайте ги в кутии, торби, пликове, пощенски пратки, пощенски картички, листовки или използвайте като печати на пликове вашата директна поща.На тези забавни стикери ще ви помогнат да научите своите клиенти по отношение на стила.Те позволяват бързо и лесно да добавите индивидуален подход към вашите поръчки и комуникации. 100% Произведено в САЩ : Бъдете сигурни, че получавате истински американското на умения..от експертен дизайн до премия стикери и пълноцветен печат. 100% Гаранция за връщане на парите, вашата покупка без риск!. *** Повече..по-Добре..и по-добре за всичко..Хубаво.Представяме на етикети с благодарност малки бизнес клиенти, разработени от мама за мама.Комплект от 60 кръгли етикети (1,5 инча всяка) *** *идеален за използване като печати на вашите поръчки и опаковки *по-Голям размер 1,5 инча, за по-голямо визуално въздействие (повечето други само 1 сантиметър) *По-мощен 60# картон с гладка, леко лъскава (затова той е блестящ) е Отличен за наклеивание в кутии, пликове, пощенски картички, директен мейлинг, за лични докосване Си 60 благодарственных стикери са идеални за залепване на всички изходящи колети, за да благодаря на клиентите си за местни покупки.Освен това, вие можете да разчитате на тези невероятни стикери за всеамериканского умения : те са разработени, отпечатани и внимателно опаковани ръчно точно тук, в САЩ.На всичкото отгоре, етикети напълно обезпечени за 30-дневната гаранция.Боже, те са най-сладки..Така че добавяйте в количката сега!Защо да изберете продукти от Amanda Creation? *Всеки обект е разработен по поръчка на най-Амандой! *Amanda Creation работи в бизнеса с 2011 г., като предлага уникални продукти за партита на майки и деца. *Нашите етикети напълно уникални, вие повече никъде няма да намерите такива модели.Выделяйтесь своите торжествами и да получите най-креативните и иновативни покани вместо масови доставки, които може да се намери навсякъде. *Обръщаме внимание на най-малките детайли, защото те са разработени ръчно. *Ние подкрепяме нашия продукт, ако не сте напълно доволни по някаква причина, просто се свържете с нас, за да върне вашия продукт за пълно възстановяване.

Те също купуват с този продукт..