• Новинка
Luixxuer 1 двойка Универсална Странична Престилка от Въглеродни Влакна, Черен Ляв и Десен Спойлер за Задна Броня на Автомобила Протектор Броня Дифузер Устни с 10 Винтов?
zoom_in

Luixxuer 1 двойка Универсална Странична Престилка от Въглеродни Влакна, Черен Ляв и Десен Спойлер за Задна Броня на Автомобила

BGN 28.79

Продукти
check Налично за поръчка

【Модерен дизайн】 : стилни и щедри странични прагове играят добра декоративна роля на гърба, което прави колата по-агресивен.Подобрени странични прагове, правят колата по-спортен и модерен. 【Висококачествени материали】 : Той е изработен от устойчив полипропилен материал, който притежава характеристиките на висока устойчивост на топлина, издръжливост, ударопрочности, висока якост и устойчивост на счупване.Дълъг живот, липса на пукнатини, липсата на завои, стари или повредени могат да бъдат заменени директно. 【Лесна инсталация】 : като се има Предвид общата сила, тези странични прагове с общо предназначение, може да се наложи да пробия и да се фиксира с болтове на бронята.Използването на двустранна лента може да бъде достатъчно здрав, и силно се препоръчва професионален монтаж.При правилно инсталиране може да се намали с обратен поток на въздух, генериран от колата, и да защити на ръба на автомобил от износване. 【Универсален 】 : Универсални автомобилни странични прагове са подходящи за повечето автомобили за BMW, за Honda, за Toyota, за Форд, за Nissan и т.н., Моля измерете размера, преди да купите. 【Опаковка】 : Чифт странични прагове GM (ляво и дясно).Ако имате някакви въпроси или предложения относно нашите продукти, моля, свържете се с нас и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.Описание : *Материал : PP *Цвят : както е показано *Дължина : 48 см *Тегло : 490 g *Монтаж на : се определя директно с винтове *Употреба : декорирайте габаритите на автомобила и защита на задната броня Характеристики : *Модерен и щедра страничната пола играе много добра декоративна роля в каросерията на автомобила, което прави колата по-агресивен. *Изработена от устойчив полипропилен материал, той притежава висока устойчивост на топлина, издръжливост, удар, висока износоустойчивост и не се разгражда лесно. *Дълъг живот, липса на пукнатини или завои, можете директно да се замени стари или повредени. *Универсални странични прагове може да се наложи пробивни на бронята и прикручивании към него прикован. *Ако те са правилно инсталирани, след това обратен поток на въздух, генериран от автомобил, може да бъде намалена, а на ръба на колата е защитен от износване.Кръст Бод Пакетът включва : 1 двойка от x страничната пола 10 бр. x винт Забележка : 1. Всички снимки са професионално калибриран, но поради околната светлина и различни настройки на устройството на дисплея, снимки и предмети, които виждате, може да има някои отклонения, моля, извинете ме. 2. Данните са измерени ръчно, може да има някои отклонения, но това не се отразява на използването.

Те също купуват с този продукт..