• Новинка
Четка за зъби, Чувствителна надеждна Електрическа четка за Зъби Акумулаторна на зъба(в синьо)
zoom_in

Четка за зъби, Чувствителна надеждна Електрическа четка за Зъби Акумулаторна на зъба(в синьо)

BGN 14.07

Продукти
check Налично за поръчка

функция таймер 2 минути пауза 30 секунди за смяна на областта на зъба.Неговата скоростна разполага с функция памет, четка за зъби ще запомня избрания режим след всяка употреба. 5 режима : чист, полски, осветляющий, грижа за венците, чувствителни.Може да се зарежда и да се използват, той е сигурен и надежден.IPX7 водоустойчив корпус, не е нужно да се притеснявате за въздействието на вода.Функция : 1. Неговата скоростна разполага с функция памет, четка за зъби ще запомни избрания режим след всяка употреба.2. функция таймер 2 минути пауза 30 секунди, за да замени зона на зъба.3. IPX7 водоустойчив корпус, не е нужно да се притеснявате за въздействието на вода.4. 5 режима : чист, лак, ярки, грижа за венците, чувствителни.5. Може да се зарежда и да се използват, безопасно и сигурно.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Електрическа четка за щеткаматериал : ABSAvailable Цветове : розов, бял, Blue Mode : Clean, Polish, Brighten, Gum Care, Sensitive Voltage : 3.7 VPower : 1 WCharging Time : 8 Hours Waterproof Level : IPX7 Battery Capacity : 500мАһКак използване : Натиснете, за да започнете, натиснете клавиш, за да Преминете на предаването след стартирането, натиснете и задръжте в продължение на 3 секунди, за да изключите работата на Списъка с пакети : 1 x домакин на четка за зъби, 4 x корона на четка за зъби, 1 x капак на четка за зъби, 1 x зарядно устройство ще захранване на база Забележка : 1. Има известно разстояние между глава на четката и основния корпус на четка за зъби, която е необходима за нормалната работа на глави четка за зъби и не се отразява на хидроизолации.2. За постигане на максимален ефект на почистване се препоръчва да се замени главата на четката на всеки 3 месеца.3. Когато космите ще започне да се огъва навън, също се препоръчва да се замени главата на четката.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Electric Toothbrush
Material:
ABS
Available Colors:
Pink, White, Blue
Mode:
Clean, Polish, Brighten, Gum Care, Sensitive
Voltage:
3.7V
Power:
1W
Charging Time:
8 Hours
Waterproof Level:
IPX7
Battery Capacity:
500mAh
How To Use:
Press The Key To Start, Press The Key To Switch The Gear After Starting, Press And Hold For 3 Seconds To Turn Off The Work
  :
Package List:
1 x Toothbrush Host  :
4 x Toothbrush Head  :
1 x Toothbrush Cover  :
1 x Charging Base  :
1. There is a certain between the brush head and the main body of the toothbrush, which is required for the normal operation of the toothbrush head and does not affect waterproofing. :
2. To achieve a better brushing effect, it is recommended to replace the brush head every 3 months. :
3. When the bristles begin to bend outward, it is also recommended to replace the brush head. :

Те също купуват с този продукт..