• Новинка
Кърпички за почистване от микрофибър (15 опаковки), Fosmon 6 x 7 инча Парцал за прах, Кърпи за Очила, LCD дисплей, Обектив цифрови камери, лаптоп, HDTV, КОМПЮТЪР, на екрана на мо?
zoom_in

Кърпички за почистване от микрофибър (15 опаковки), Fosmon 6 x 7 инча Парцал за прах, Кърпи за Очила, LCD дисплей, Обектив

BGN 6.39

Продукти
check Налично за поръчка

[Кърпичка ЗА ПОЧИСТВАНЕ от МИКРОФИБЪР FOSMON Е ЕФЕКТИВНА ПРИ ПОЧИСТВАНЕ на ВСЯКАКЪВ ОБЕКТИВА ИЛИ СТЪКЛО] кърпичка за почистване от микрофибър обработва всички петна, отпечатъци от пръсти върху сипеи телефон до петна вода на лещи на слънчеви очила.Чистящая плат е проектиран така, че да я зиг-заг край е бил безворсовым и абразивни, така че независимо от това, че почиства, тя остава чиста, прозрачна и без драскотини. [МАШИННО ПРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕТО на многократна употреба] Всяка една кърпа от микрофибър Fosmon изчезва в колата и много многоразова.Просто поставете в пералнята в деликатен цикъл и го оставете да изсъхне на въздуха, и вашите почистващи кърпички ще бъдат готови за работа следващия път, когато те се нуждаят. [ЛЕК И ИЗДРЪЖЛИВ] Копринено гладка кърпа почистването кърпа специално разработена, за да бъде изключително лесно, без да жертвате някоя дълголетие.Плат 190 GSM запазва своята мекота и ефективност при връчване на използване. [БЕЗОПАСНО да се ИЗПОЛЗВА ОТ ВСИЧКИ, ОТ ОБЕКТИВИ на КАМЕРИ ДО телевизори] Безопасно използвайте почистващи кърпички като салфетки за почистване на лещи, салфетки за екрана, кърпички за монитори, почистващи средства, точки и още много други.Почистете всички-от обективи на камери и екрани до изящните стъклени орнаменти и друга електроника или стоки за домакинството. [ОГРАНИЧЕНА ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ] присъединете се към милионите доволни клиенти с нашата ограничена доживотна гаранция, подкрепленной нашите опитни и специален отдел за поддръжка на клиенти в САЩ.

Те също купуват с този продукт..