• Новинка
Восъчни ленти за епилация - Восъчни Ленти за тяло За Жени-За Всички Типове кожа - Восъчни Ленти с аромат на Цитрона Комплект за епилация с 40 Восъчните Ленти + 2 Бальза?
zoom_in

Восъчни ленти за епилация - Восъчни Ленти за тяло За Жени-За Всички Типове кожа - Восъчни Ленти с аромат на Цитрона Комплект

BGN 53.44

Продукти
check Налично за поръчка

【Безопасна формула】Изработени от тези восъчни ленти, изработени от пчелен восък есенции и масла от семена на жожоба,восък за обезкосмяване са много нежно към кожата.нашата восъчна ивица нежна към кожата, те са хипоалергенни, което ги прави подходящи за употреба дори и за чувствителна кожа. (Първият тест, поставете една малка ивица, на пластира върху кожата, която искате да обработите, ако след 24 часа няма неблагоприятни реакции, пристъпи към пълното нанасяне.). 【Отнема само 3 секунди】Нашите восъчни ивици са готови за премахване веднага след нанасяне, загрят на ръка и са готови за употреба веднага след като той се намира при температура на тялото време да се чака вече няма.Премахнете тези нежелани коса за 3 секунди, без значение къде се намирате.Поддържа кожата гладка до 4 седмици. 【Cut To Size】да Удовлетвори всички нужди на мъжете и жените с ивици за премахване на восък 40 големия размер на 6.1x2.55inch(L×W) за краката,ръцете,тялото,веждите,бикини зоната,подмишниците.Ако имате нужда от някакъв по-малък парче,можете да изрежете тези восъчни ленти за вежди до желания от вас размер. 【Готови за употреба ленти за епилация】Просто разтрийте, обелват се и се давай, бързо, лесно, ефективно!Бързо премахване на лента в ПОСОКА, ОБРАТНА на растежа на косата. (ЗАБЕЛЕЖКА : трябва бързо да се откъсне.Колкото по-бързо премахване на восъчни ленти, толкова по-добре ще бъде резултат от епилация.). 【Лесно почистване】Всички тези восъчни ленти могат да се почистват само на петролни продукти, като например зехтин, сусамово масло и така нататък.Моля, обърнете внимание, че восъкът да не е разтворим във вода, така че не може да се измие с вода.

Те също купуват с този продукт..