• Новинка
PASNOWFU Гел За Тяло Блясък Комплект 5 бр. Русалка Везни Пайети, Дълъг Искрящи Сенки За очи, Фестивал на Изкуството, Бижута, Грим, Устни, Нокти, Коса Боядисване Буци Блясъ?
zoom_in

PASNOWFU Гел За Тяло Блясък Комплект 5 бр. Русалка Везни Пайети, Дълъг Искрящи Сенки За очи, Фестивал на Изкуството, Бижута,

BGN 11.99

Продукти
check Налично за поръчка

【Лесна употреба】Русалка буци блясък-това е един блестящ гел за тяло, който е лепкава, така че не е нужно да се използва лепило при използването му.Когато искате да го премахнете, просто вземете душ или измийте райони, където блясък нанесен с вода и сапун.Може да се използва директно в тялото, където желаете украса. 【Няколко случая】Гел body glitter може да се използва навсякъде : по лицето, тялото, косата, а смесването със сенки за очи, червило, лак за нокти и други продукти също може да доведе до неочаквани резултати.Особено подходящ за партита, сватби,шоу, на сцени, барове и т.н., Набит блясък и UV-боя за организма и е задължително да се открояват от тълпата. 【Безопасен материал】Използването на защитен материал, подходящ за цялата кожа, на лош вкус, пайети могат да бъдат отличен прикрепени към кожата.Нашият блестящ гел е безопасно за носене на кожата и ще бъде комплимент за всички.Не избледнява, дълго време е била пазена, изсъхва бързо и лесно мазню една фантастична хваща, цветът е равномерен, по-ярка е водоустойчив. 【Уникален цвят】Цвят и блясък лазерни пайети се променят в зависимост от ъгъла на зрение.Лека и мека текстура на крема с козметични блясък,поляризирана цвят.Може да се използва за коса, около очите, ноктите, всяка кожата на тялото, устните, много лесен за използване, просто трябва равномерно да се нанесе на тялото. 【Идеален подарък】Този великолепен блясък за всеки повод, предназначени за вашия приятел, който е обсебен от блясък.Уникален висококачествен материал, нека пайети съобщение атрактивен цвят, незабавно добавяне ви много чар.

Те също купуват с този продукт..