• Новинка
Chewigem Strong, Textured, Дискретен, Chewable Child Tread Bracelet & Sensory Ivan - е Предназначен за намаляване на безпокойството и подобряване на фокусиране. Аутизъм - ADHD (Tread Fidget & Ivan Гривна - Све?
zoom_in

Chewigem Strong, Textured, Дискретен, Chewable Child Tread Bracelet & Sensory Ivan - е Предназначен за намаляване на безпокойството

BGN 17.56

Продукти
check Налично за поръчка

НЕ-ГЛУПОСТИ! - И накрая, един продукт, който е идеален за дъвчене.Нетоксичен 100% медицински силикон - Лесно да се почиства с топла вода или стерилизаторе.Могат да се мият в съдомиялна машина.Силикон естествено няма мирис, така че не е химически мирис.ФАНТАСТИЧНО е ПОДХОДЯЩ ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ на СТРЕСА, НАМАЛЯВАНЕ на ТРЕВОЖНОСТ И УСПОКОЕНИЕ - Сензорни подутини за екстрасензорни въвеждане и на устната стимулация.Идеален за жевателей ръце и манжеток - пренасочване на гривната помага да се отървете от навици.ВЪТРЕШЕН ДИАМЕТЪР 55 мм ПРИБЛ. - Подходящ е предимно за деца и някои възрастни, в зависимост от размера.Като база за сравнение стиснете юмрук и измерете около костяшек на пръстите.Пишете ни, за да получите съвет за избор на правилното дъвчене за вас!.Нов ПОДХОД - готин и модерен дизайн.Не изглежда като помощ на хората с увреждания и тихо служи на хората, нуждаещи се от дъвчене.Помага да се успокоят и да се отпуснете.Може да се обърне към себе си, да направите добро непоседу.Този инструмент е предназначен за умерени и силни жевателей и е подходящ за специални нужди.С ГАРАНЦИЯ БЕЗ РИСК! - Използвайте го преди 30 дни, а ако по някаква причина (или изобщо без причина), ще са недоволни, уведомете ни и ние ще възстановим парите си в пълен размер.

Те също купуват с този продукт..