• Новинка
ZXYDD документни Тенис на файлов багажник масичка за багажник с няколко отделения Файлов файл Тенис на шкаф за съхранение на Мобилен файловия шкаф, Мебели за Домашни?
zoom_in

ZXYDD документни Тенис на файлов багажник масичка за багажник с няколко отделения Файлов файл Тенис на шкаф за съхранение

BGN 37.20

Продукти
check Налично за поръчка

◆Lmportant съвет : Ние използваме най-новите безопасни и екологично чисти материали, без вреда за организма, моля, не се колебайте да използвате. ◆Характеристики : Настолен кутия за съхранение на всички всячины, крупнотоннажное склад, може да се съхранява на папки формат А4, книги и други предмети. ◆Време на транспортиране : гориво доставка на продукта е 8-15 работни дни,ако сте се на неподходящи или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, директно от производителя, поддръжка на множество покупки. ◆Ние използваме най-новите безопасни и екологично чисти материали, без вреда за организма, моля, не се колебайте да използвате. ◆Lnnovative, атрактивен дизайн, високо качество.Допълнителен здрав корпус с этикетировочными скоби за хартия с формат А4 и повече. ◆Мултифункционален файлов шкаф диференцирани за съхранение, лесно да се намери, да се подобри ефективността на работа - един добър помощник за офис◆Приложими места : хол, спалня, семейство, училище, офис, корпоративни, etcquantity : 1◆Диапазон адаптация : офис, хол, спалня, семейство, училище, бизнес, търговски център, корпоратив и т.н.◆Добре дошли в нашия магазин, където ние имаме широка гама от продукти на избор, където можете да получите различен опит в пазаруването и желаете да ви щастливи пазаруване.3 просторни пространство за съхранение на дневника и документи са организирани. ^ Дължина 290 мм х Ширина 280 мм x Височина 350 мм Име на продукта : Притежателя на файла, притежателят на журналаразмер на продукта : 29*28*35(см)Материал : екологично чист изкуствена кожа + wooden ембрион + накладки за високо качество на кърпа или нетъкан полотнАцвет : черен, кафе цветпРименяемые подаръци случаи : рекламни акции, бизнес подаръци, фестивали, нов дом, рожден ден, сватби, панаири, юбилейните тържества, на церемонията по откриването, за обезщетения на служителите, планиране и връзки с обществеността Забележка : Продуктът се измерва ръчно, но с някои грешки.Моля, обърнете се към самия размер, този продукт се продава само на притежателите на файлове.◆От ъгъла на снимане, метеорологични и други причини, изображението на продукта и на действителния обект ще има една малка грешка, която е нормална, и на действителния обект ще надделее.забележка : ◆Размера на продукта е подобна, с грешка 1-2 см, в зависимост от действителния размер.◆Продукт в натура стрелба, защото се дължи на светлината, на ъгъла, на друг език и други причини за цветове, моля, разберете.

Те също купуват с този продукт..