• Новинка
96 Бр Коледни Фалшиви Нокти Изкуствени Фалшиви Нокти Шило За Изкуствени Нокти С Пълно Покритие За Коледа,вечерни декорация на нокти(Плоски Главоболие Броня)
zoom_in

96 Бр Коледни Фалшиви Нокти Изкуствени Фалшиви Нокти Шило За Изкуствени Нокти С Пълно Покритие За Коледа,вечерни декорация

BGN 6.39

Продукти
check Налично за поръчка

【Опаковка】Вие ще получите 4 кутии коледни режийни нокти, общо 96 броя.Този практичен набор от инструменти ще ви помогне да създадете всички видове стилове на ноктите, които ви харесват, количество достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди. 【Разнообразие от размери】 Тези изкуствени фалшиви нокти са на разположение в различни размери, което позволява да намерите размер на нокът, който най-добре отговаря на пръстите си, като ви помага по-лесно да завърши дизайн на ноктите и което ви позволява да се насладите на опит САМ маникюр у дома лесно и щастливо. 【Коледни елементи】 - добри коледа модни аксесоари.Включително и много класически коледни снимки : Дядо Коледа, снежен човек, коледни камбани, коледно дърво, лосове и т.н., за Да си ноктите изглеждат по-привлекателни. 【Висококачествени материали】Тези общи ноктите са изработени от висококачествени материали, нямат мирис и са трайни. 【Лесна употреба】първо почистете ноктите, изберете правилния размер на фалшиви нокти, нанесете стикер на ноктите и задръжте в продължение на няколко секунди; имате нужда от само няколко минути, за да завърши маникюр.Функция : 96 бр коледни фалшиви нокти Изкуствени фалшиви шипове ноктите Изкуствени пълно покритие На ноктите На Коледа,вечерни декорация на нокти(плоска глава броня) Коледен дизайн на ноктите, модни аксесоари, в това число различни класически коледни снимки стил : Дядо Коледа, снежен човек, коледни камбани, коледно дърво, лосове и т.н., Подходящ за домашни маникюрных салони и салони за красота. Направи си САМ маникюр, изискани подаръци за деца е много подходящо за сватба/Хелоуин/Коледа/парти/маскарадните костюми и т.н.Технически спецификации : Цвят : многоцветен Осъществяване Съдържание : 4 x коледни режийни нокти (96 бр.) 4 x желейная дъвка Като се използва 1. Почистете ноктите алкохолен пълнеж, а след това при нужда ще им бъде по-лесно да премахнете. 2. Избор на подходящ размер на нокътя на всеки пръст и наклейте стикер на ноктите. 3. Сложете си фалшиви нокти и натиснете в продължение на 5 секунди.Начин за отстраняване 1. Накиснете ноктите си в топла вода за 2 минути.Това ще улесни премахването на стикери с нокти. 2. Внимателно надзъртам няколко пъти по страничната страна на нокътя, докато ноктите не на разстояние. 3. Премахнете останалата jelly лепило, освен пирони и го използвайте повторно.

Те също купуват с този продукт..