• Новинка
Duoweiti Африкански стил Сгъваема Кръгла Кутия За Съхранение/Голяма Кошница За Багаж/Дрехи, Кошница За Дрехи/Кутия За Съхранение на Играчките
zoom_in

Duoweiti Африкански стил Сгъваема Кръгла Кутия За Съхранение/Голяма Кошница За Багаж/Дрехи, Кошница За Дрехи/Кутия За

BGN 17.59

Продукти
check Налично за поръчка

Материал : полиестер с водоустойчива подплата,двуслойни,дебели и здрави.Размер : 18.5"(H)x16.1"(D) е идеалната количка за детски дрехи,бебешки дрехи, кошници с подаръци, за съхранение на играчки и бельо.ДИЗАЙН : Функционален красив домашен декор.Складное кофа за дрехи може бързо да се натрупват апартамент за съхранение, когато не се използва, така че вие ще получите най-доброто от всяко място.Отделно стои ефект : Просто издърпайте коша за пране, тя ще застане и да стоят вертикално сама по себе си в продължение на много дълго време, доста удобно е без инсталация.Широко приложение : Кутии за съхранение на бельо е забавен и творчески начин на организация и съхранение на дрехи (особено бельо, чорапи, сутиен и т.н.), Домашен текстил, детски играчки, детски стоки и стоки за домашни любимци.ГОЛЯМА КОШНИЦА ЗА ДРЕХИ : идеален за играчки, дрехи, офис, организатор на кабинета - мъже, жени, момчета и момичета С нашата кошница за съхранение на бельо ще имате специално отделено място за прецизно съхранение и поддържане на организираност и ефективност на вашето семейство и жилищни помещения, без да излизате от дома си.Спецификации на продукта : Материал : Изработен е от лен, полиестер платно.it лек, но здрав, дава възможност за лесно прехвърляне нагоре и надолу по стълбите, в пералня и т.н., Не се тревожи за проблема с различията.Размер на 18.5"x16.1" по-Голям капацитет за дрехи за цялото си семейство и ще бъде идеален организационни решения за вашата пералня и баня, кабинет, кухня и много други.Приложение : за съхранение на всички видове дрехи, играчки и други предмети.Сгъваема конструкция става за броени секунди и се сгъва апартамент за лесно съхранение.Когато количката не се използва, тя е лесно да се скрие под леглото, в чекмеджето на бюрото или в журнальную багажник.

Material:
Made of linen, polyester canvas. it is lightweight yet durable, makes it easy to carry up and down stairs, laundry destination, etc.
No worry tearing problem. :
Size 18.5x16.1 Large Capacity for your whole family's clothing,and would be a perfect organizing solution for your laundry room or bathroom, closet, kitchen and more. :
Application:
for store all kinds of clothing, toys, and other articles.
Collapsible design assembles in seconds and folds flat for easy storage. When not in use, the hamper easily tuck under a bed, in a drawer, or in a magazine rack. :

Те също купуват с този продукт..