• Новинка
Ъглова Лампа, RGB под лампа с дистанционно управление и приложение на Bluetooth, Музикален Режим/Основната /Изгаряне/double sided RGB Led Ленти, Led Ъгъл на осветителни Тела за Хол, ?
zoom_in

Ъглова Лампа, RGB под лампа с дистанционно управление и приложение на Bluetooth, Музикален Режим/Основната /Изгаряне/double

BGN 58.39

Продукти
check Налично за поръчка

【Ъглова лампа LENDOO RGB】 Ъглова торшерная лампа LENDOO може да излъчва светлина от всички на двете страни, че може да осигури по-красив светлинен ефект върху по-голяма площ.Този лампиона съчетава 16+ милиона цвята и 300+многоцветни ефекти.вградени 2 RGB LED лента 12 V могат да показват чудесен цвят и наситеност.Мощен източник на светлина осветява вашия кът и създава прекрасна нова атмосфера. 【Adjustasble Brightness & Speed】ъглови светлини, оборудвани с led топки 168pcs и силиконово абажуром, led ъглова лампа произвежда по-гладка и мека светлина.Има 5 нива на яркостта в статичен режим и 5 нива на скорост в динамичен режим.Просто настройте яркостта и скоростта, за да получите добра светлина за декор хол, спалня, игри стая или офис. 【Bluetooth APP & Remoter Control】Ъглов led под лампа не само може да се управлява от дистанционно управление, но и приложение на Bluetooth, два режима на управление може да се включи по желание.разстояние управление е 10 метра,лесно се свързва и отваря софтуер в продължение на 5 секунди.Не се колебайте за контрол и регулиране на цвета, яркостта, светлинен ефект, а също така и лесно да преминете от време. 【Функцията за синхронизиране на музика и таймер】В торшере с промяна на цвета на високо-чувствителен вграден микрофон и музикален режим, той може да се синхронизира с всякакъв вид музика и светлина ще тупти в ритъма на любимата си музика, създавайки забавна,спокойна атмосфера на партито.Функция за синхронизация ви позволява автоматично да включват и изключват осветлението в определено време. 【Обслужване и гаранция】 LENDOO ще ви осигури 24-часова поддръжка на клиенти и 365-дневен гаранционен сервиз.Ние сме тук, за да ви помогне : ако това не работи за вас по някаква причина , моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа, което ще улесни ви покупка. 1.In за да се избегне изтичане на светлина, моля инсталирайте позиция на вътрешната стена, за да се гарантира най-добър ефект презентации. 2.След инсталиране на долната черупка, плътно стиснете я към корпуса, докато тя не достигне до долната част на алуминиевия капак на гнездо. 3.Приемника трябва да бъде изложен на земята и не може да бъде открих нещо покрити, за да се улесни дистанционно управление. 4.Моля, не заменяйте адаптера за себе си, използването на други адаптери може да доведе до повреждане на продукта. 5.Приложението може да управлява до 4 единици, едни и същи led лампи едновременно. 6.ПРИЛОЖЕНИЕТО е достъпно само за Android 5.0 и i OS версия 8.0 или по-висока. 7.Когато първият човек се свързва към контролния светлина Bluetooth, ако другият човек иска да се свърже контролни светлини, Bluetooth, първият човек първо трябва да изключите Bluetooth или да го изключите.

Те също купуват с този продукт..