• Новинка
Вземе подножието на педала Дръпна Въжето, Фитнес вземе подножието на педала за Разширяване на Съпротива Ръце Упражнения Ленти Дръпна Въжето Клякам Дърпа Йога, Пил?
zoom_in

Вземе подножието на педала Дръпна Въжето, Фитнес вземе подножието на педала за Разширяване на Съпротива Ръце Упражнения

BGN 46.48

Продукти
check Налично за поръчка

★ Ергономичен дизайн : висока якост на опън, предлага се с добра устойчивост на триенето и предотвратяване на приплъзване.Той може не само да отслабнете, но и да даде форма на тялото.Нека ще имаш едно идеално и секси тяло. ★ 【Лек и портативен размер】 Преносим и лек, лесен за съхранение, дори в офиса можете да използвате по всяко време и на всяко място. ★ Упражнение : Увеличаване на обхвата на стречинг упражнения.Намалете риска от наранявания преди тренировка и намаляване на болка и болка след тренировка.Намалете стреса и се подобри гъвкавостта и подвижността на ставите. ★ Интимен дизайн : напълно прилежащата конструкция на ръцете помага да вземете мека пяна и предотвратяване на травми.малък размер, висока якост на опън и добра еластичност. ★ Многофункционален : Този продукт може да тренира ръцете, корема, гърдите и краката.Това е важен инструмент за мъже и жени. ★Фирма гърдите и ръцете.Стяга бедрата и ханша.Идеален за тонизиране и укрепване на корема, кръста и краката, ръцете, ханша, бедрата и едновременно работи на корема.Увеличете обхвата на движение на стрии. ★Лесно да се съхранява и може да се използва навсякъде и по всяко време, макар в офиса, у дома или на открито.100% чисто нов и високо качество.спецификация : Име на продукта : Педала на rope Material : естествен латекс, rubber Style : един прост, модерен, Nordicnote : 1. При ръчно измерване на размера може да се различават малко, моля, извинете ме.2. Поради разлика в отразяването на снимане могат да се наблюдават някои хроматичната аберация.Моля, обърнете се към самия продукт.3. Общ срок на доставка е 15-25 дни, моля, бъдете търпеливи.4. Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с мен на електронна поща, ние ще ви дадем задоволителен отговор.★Можете лесно да увеличите или намалите стреса.

Product name:
Pedal rope
Material:
natural latex, rubber
Style:
Simple and modern, Nordic
1. For manual measurement, the size may be slightly different, please forgive me. :
2. Due to the difference in shooting light, there may be some chromatic aberration. Please refer to the actual product. :
3. The general delivery time is 15-25 days, please be patient. :
4. If you have any questions, you can contact me by e-mail, we will give you a satisfactory answer. :
★You can easily increase or reduce the tension. :

Те също купуват с този продукт..