• Новинка
Силиконови Вакуумни Чаши, Вакуумни Чаши Сигурен и НАДЕЖДЕН Материал за Опазване на околната среда Силикон Баночный Комплект за Домашно ползване Жени за дома(черен
zoom_in

Силиконови Вакуумни Чаши, Вакуумни Чаши Сигурен и НАДЕЖДЕН Материал за Опазване на околната среда Силикон Баночный Комплект

BGN 7.59

Продукти
check Налично за поръчка

Техника за безопасно и надеждно, няма и болки в лечението на заболявания.Силикон материал за опазване на околната среда, липсата на боклуци стимулация на кожата.Може да се използва върху всички части на тялото, за намаляване на умората и подобряване на физическото състояние на здравето.Чрез негативно облекчение, може да подобри кръвообращението, стимулира обмяната на веществата, подобряване на имунната способност.Лек, за да може да работи, смогите чаша себе си по всяко време и навсякъде, лесен за почистване.Силикон материал за опазване на околната среда, липсата на боклуци стимулация на кожата.Техника за безопасно и надеждно, няма и болки в лечението на заболявания.Лек, за да може да работи, смогите чаша себе си по всяко време и навсякъде, лесен за почистване.Чрез негативно облекчение, може да подобри кръвообращението, стимулира обмяната на веществата, подобряване на имунната способност.Може да се използва върху всички части на тялото, за намаляване на умората и подобряване на физическото състояние на здравето.

Item Type:
Cupping
Material:
Silicone
Options:
5pcs/set, Black, Red, Green, Yellow, White, Light Pink
Size:
Approx. 65 x 45mm / 2.6 x 1.8inch
Weight:
Approx. 55-238g / 1.9-8.4oz
Package list:
1 x 5pcs/set of Cupping :
or  :
1 x Cupping :
Instructions:
1. Select appropriate skin to smooth out when using. If the skin is dry, first moisten the skin and then carry it. In the vertical direction of the part to be conditioned (acupoint), press the middle with your finger and press 2-3 times in the concave part, naturally remove the internal gas after it is removed. :
2. It can be used in cupping methods such as abdominal fat and other fat parts or areas with large area. :
3. After using for a period of time, press 2-3 times to adjust the suction strength, so that you can feel comfortable. :
4. If you want adsorption, adsorb a few in one part, or press several times. :
5. Each time is 15-30 minutes. :
6. Clean gently with a neutral detergent after washing. :
7. Take off the part that is recessed in the middle and slowly uncover it from the grinding side. :

Те също купуват с този продукт..