• Новинка
AWLEE Blue Dream Catchers, Ръчно изработени Перо Индианска Кръгова Мрежа за Детска Спални, за Украса на Интериора на Автомобила, монтаж на стена Подвесное Декорация Декор на Д?
zoom_in

AWLEE Blue Dream Catchers, Ръчно изработени Перо Индианска Кръгова Мрежа за Детска Спални, за Украса на Интериора на Автомобила,

BGN 30.72

Продукти
check Налично за поръчка

【Ловец на сънища 】 Кошмар минава през дупки и излиза през прозореца; добри сънища и да попаднат в капана на паяжини ,да се плъзгат надолу по перьям до спящему човек. 【Moon Dream Catcher 】 Дизайн Moon Dream Catcher е ръчна изработка с естествени пера.Нека ти спиш със сладки сънища всяка нощ.Тя носи любов, светлина и положителна енергия. 【Украшение ръчно изработени】 Пера на ловеца на сънища и шапките са страхотни.Можете също да добавите няколко допълнителни пера, за да добавите някои други цветове. 【Многофункционално бижу】 Красиво допълнение към вашата детска стая.цвят просто вървят заедно и да се допълват това усещане за спокойствие в неговото собствено пространство. 【Идеален подарък на фестивала】 Той символизира благословия е молитвата за света и да ми донесе късмет.Красиво монтиране на изкуството и идеалният подарък за деца и възрастни!Отлична декорация за вашата спалня,детска палатка,хол,тераси,партита.

Те също купуват с този продукт..