• Новинка
GULEEK за iPhone 5s/Se Подмяна на Екрана Бял Сензорен Дисплей LCD цифров преобразувател Пълна монтаж с Предна камера,сензор за Близост,със слушалка в ухото и бутон Home, включи?
zoom_in

GULEEK за iPhone 5s/Se Подмяна на Екрана Бял Сензорен Дисплей LCD цифров преобразувател Пълна монтаж с Предна камера,сензор

BGN 22.36

Продукти
check Налично за поръчка

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други. _BOS_ Съвместим с : i Phone 5s/Se 4.0-инчов екран(A1533,A1457, A1453,A1530,A1723,A1662,A1724),не е за i Phone 5 / 5 C.Моля проверете обратната страна на вашия телефон, преди да направите поръчка. Отлична замяна на дисплея : да замени повреден, пукнати, счупени екран или проблеми с докосване на прием и необичайни пиксели или светъл лъч, а също така да актуализирате вашия i Phone. _BOS_ Лесна инсталация : предварително монтиран, с предна камера, високоговорител за ухото, сензори за осветление и близост,както и бутон home, включен на пълен набор от инструменти за ремонт.Лесно е да гледате видео в YOUTUBE или инструкция в опаковката на продукта, за да го замени. ☀Функция Touch ID : Функция Touch ID(отпечатък от пръст) работи само с оригиналната сграда на бутоните home,така че ще трябва да мигрират събрание на бутона home от стария на екрана на дисплея, за да се запази функцията Touch ID. _BOS_ Гаранция за качество : Нашата замяна на екрана на iphone 5s/se строго тествани преди да го изпратите,няма да има риск да го купя.Ако имате някакви въпроси, моля,свържете се директно с нас, нашият екип за поддръжка на клиенти ще ви помогне. 1x Смяна на LCD дисплей за i Phone 5 (бял) (пълна предварителна монтаж с предна камера, сензор за приближаване, бутон за Home и високоговорител динамика). 1x Взаимозаменяеми набор от инструменти за ремонт. 1x 0,2 мм закалено стъкло Филм Екран Протектор за екрана на i Phone 5s. 1x Ръководство за ремонт с ръководството за споделяне на видео.Цвят : i Phone 5s бяла (4,0 инча).Забележка : САМО за 4,0-инчов i Phone 5s!Не е за i Phone 5c/5/se.Подкрепа модел : A1533,A1457,A1453,A1530. Пратката включва : . 1x Смяна на LCD дисплей за i Phone 5 (бял) (пълна предварителна монтаж с предна камера, сензор за близост, домашна бутон и високоговорител динамика)1x Подмяна на инструменти за ремонта1х 0,2 мм закалено стъкло филм екран протектор за i Phone 5s Screen1x ремонт Наръчник с инструкции за видео връзка.Съвети : . 1. Изключете кабела на батерията, преди да инсталирате или се уверете, че телефонът е изключен. 2. Погрижете се за съхранение на всички винтове или аксесоари и да не ги пропускайте / не го поставете в грешна дупка по време на инсталацията. 3. Бъдете внимателни, за да не навреди на себе си при подмяна на стария на екрана (треснувшее стъклото на екрана може да ви навреди) или при използване на остри инструменти за ремонт. 4. Ние силно препоръчваме да видите видео ръководство в YOUTUBE, преди да инсталирате чрез сканиране на QR кода в ръководството.

Те също купуват с този продукт..