• Новинка
Грим Четки за Грим Гъба Пасатор Грим Доставка Грим Четки Набор от Професионален Инструмент за Красота Сенки За очи Четка за Дома(AW02 черна сребърна дръжка)
zoom_in

Грим Четки за Грим Гъба Пасатор Грим Доставка Грим Четки Набор от Професионален Инструмент за Красота Сенки За очи Четка

BGN 17.27

Продукти
check Налично за поръчка

Текстурирани дръжката е здрава, гладка повърхност.Може да се съхранява в продължение на няколко години.Избраните нетоксични материали и материали, можете да сте сигурни в използването на лицето си.Модерна четка за появата има точни и мека четина, силни приятелски към кожата и не леки за да предизвика алергия на кожата.Четината влакна добро качество, четината ключ четки за грим, четината на тънки влакна, и меки на допир, не е лесно да се хвърли на косата и равномерно прах.Корените на ясно изразени, омекнат и удобни.Пыленепроницаемая четина мягка на допир.Функция : 1. Модерна четка за появата има точни и мека четина, силни приятелски към кожата и не леки за да предизвика аллергиес2 на кожата. Четината влакна добро качество, четината ключ четки за грим, четината на тънките влакна, мека и до касанию, не е лесно да се хвърли на косата и равномерно powder3. Текстурирани дръжката е здрава, гладка повърхност.Може да се съхранява в продължение на няколко лет4. Корените на ясно изразени, омекнат и удобни.Пылезащитная мека четина на ощупь5. Избраните не са токсични и материали, можете да сте сигурни в използването на вашия лицеспецификация : Тип елемент : Грим Brushes Specification : 9 Pcs Product Ефективност : Makeup1. Ежедневна грижа : След употреба почистете с четка кърпа, за да избършете остатъците косметики2. Редовната поддръжка : Можете да изберат специално почистващо средство за четки или използвайте меки перилни препарати (например, детски шампоан и т.н.) За почистване.При използване на почистването четка всеки път выдавливайте почистваща крем с размерите на монета и пръскайте върху навлажнена козметична четка.Внимателно търка, след това изплакнете със студена вода.Никога не мийте косата.След измиване използвайте салфетка или памучен тампон, леко да окаже натиск върху щетину, за да се даде вода бързо се оттича.Не забравяйте завъртете до щетину, която може да отслаби структура или дори да възстановите косата си.След контрол на влажността дръж четката за грим и дайте щетине да изсъхне по естествен път.Не използвайте сешоар за нагряване на косата и да не се излага на излагане на слънце, за да се избегне повреда на материала.Почиствайте го редовно на всеки две седмици, в противен случай той лесно замърсени, но не си струва да се измива всеки ден, тъй като честото пране ще се отрази на живота му.Списък на пакетите : 9 x Четка за грим.

Item Type:
Makeup Brushes
Specification:
9Pcs
Product Efficacy:
Makeup
1. Daily Maintenance:
After use, brush along the tissue to wipe off the remaining cosmetics :
2. Regular Maintenance:
You can choose a special brush cleaning agent, or use mild washing products (such as baby shampoo, etc.) for cleaning. When using the brush cleaner, squeeze out a coin-sized cleaning cream each time and apply it to the soaked cosmetic brush. :
Rub gently, then rinse with cold water. :
Never wash against the hair. :
After washing, use tissue or cotton pad to gently press the bristles to let the water drain out quickly. Remember not to twist the bristles, which may loosen the structure or even shed hair. :
After controlling the moisture, hang up the makeup brush and let the bristles face down to dry naturally. :
Do not use a hair dryer to heat or expose to the sun to avoid damage to the material. :
Clean it regularly every half a month, otherwise it is easy to dirty, but it is not necessary to wash it every day, as frequent washing will affect its service life. :
Package List:
9 x Makeup Brushes :

Те също купуват с този продукт..