• Новинка
Двустранен лента Тежкотоварни Монтажна Лента Силно Залепваща Лента Водоустойчива Пенопластовая Лента за Led лента Отвътре и отвън вратата(0.39 in X 10 фута)
zoom_in

Двустранен лента Тежкотоварни Монтажна Лента Силно Залепваща Лента Водоустойчива Пенопластовая Лента за Led лента Отвътре

BGN 15.19

Продукти
check Налично за поръчка

Вид данни : Име : Много висока адхезия 5952 залепваща монтажна пяна лента водоустойчива лента.Цвят и материал : Черен акрил носител.Широчина : широчина-0,39 инча(10 мм).Дължина : 10 метра.Дебелина : 1,1 мм Дългосрочна устойчивост на топлина : 93°C(200°F), краткосрочна устойчивост на топлина : 149°C(300°F). 90 адхезия към кората на : 17 паунда/дюйм2(30 N/см), нормално разтягане 75 паунда/инч, якост на срязване припокриване : 90 паунда/инч(алуминий повърхност).ВИСОКО КАЧЕСТВО : Отлично стягане и уплътняване.Отлична устойчивост на удар и устойчивост на трансформациям.Нетоксичен и экологичен.Висока температурна устойчивост и водоустойчив, както и издръжливост.Трайно лепило и лесно се отстранява.Мощна способност за снаждане на различни повърхности.ПРЕПОРЪЧВА се : Пяна за боядисани повърхности с прахово покритие.Лепене на лого.Скоба тъчпада при събирането.Модул камера за събирането на информация.Свързване на електронни компоненти.Приклеивание модул за ДОМАШНИ любимци-картата.Приклеивание тъчпада.Лепене на гумени крачета.Лепене с ниска повърхностна енергия.Лепене на облицовки на автомобила.Лепене на кухненски и санитарен принадлежности.Лепило за притежателя на мобилен телефон.Предимство : Тази двупосочна лента е бърз и лесен за използване метод за трайно залепване, осигуряващ висока устойчивост и дълъг експлоатационен живот.Почти невидимо закрепване поддържа гладкост на повърхностите.Може да замени механични крепежни елементи (нитове, заваряване, винтове) или течни лепила.Премахване на пробиване, шлифоване, полировку, завъртане, заваряване и почистване.Начин на употреба : 1 Почистване на повърхността( по възможност с помощта на адгезионного промотора). 2 Избършете повърхността изсъхне. 3. Приклеивание определяне на лентата. 4. Очакване за около 24 часа, за да получат най-добрата здравина на залепване( здравина на залепване достигне 90% в рамките на 24 часа). (V)ery (H)igh (B)onding лента осигуряват удобство и лекота на газа закрепване и е подходящ за използване в много вътрешни и външни области на лепене.В много ситуации те могат да заменят нитове, точка заварени шевове, течни лепила и други постоянните крепежни елементи.Характеристиките на тези материали ленти могат да включват адхезия към определен или на чужд диапазон от материали, конформность,висока якост на опън, висока адхезия към промяна и отслаиванию, устойчивост на миграцията на пластификатор и разпознаване на UL746 C.Всички УКВ-лента притежават превъзходна здравина и отлична устойчивост на растворителям и влага.

Те също купуват с този продукт..