• Новинка
N / C Естествен Дървен Подвижен и да Гони Топката Играчки, 2 Играчки за котки коча билка, Облекчаване на стреса, Увеличаване на Апетита, Почистване на устата, Зелени и ?
zoom_in

N / C Естествен Дървен Подвижен и да Гони Топката Играчки, 2 Играчки за котки коча билка, Облекчаване на стреса, Увеличаване

BGN 24.72

Продукти
check Налично за поръчка

●Този природен дъвчене топка от коча билка, без добавки, зелени и здрави котешки зъб, също така помага за намаляване на стреса котки, стабилизират кръвното налягане и да направят котката спокойна и тиха. ●Този продукт могат да осигурят разнообразие от ползи за вашия домашен любимец.Това е играчка за забавление на котки, която може да почистите зъбите на котката, премахване на зъбната плака, премахване на нервност котки, освобождаване на апетита на котките и пазят стомаха здрав. ●Този продукт използва реален кошачью мента и има прекрасна производствения процес.Първо, събират се пресни листа от мента, след това се изсушава и се изсушава, за да се запази храна и вкус, и най-накрая, смлени на прах за синтеза на топки коча. ●Размер на нашия продукт е разработен в съответствие с размера на котешки устата.Диаметъра на продукта е 2.75 инча, така че котката случайно не си проглотят. ●Изцяло ангажимент, под предпоставка за осигуряване на качеството, за да ви предостави първокласен скорост, стремеж към съвършенство и перфекционизъм, можете да бъдете сигурни, че ние ще работим усърдно, днешното качество, утре на пазара, аз ще ви служи.Може качество на моите продукти и услуги да бъдат с вас по всяко време.описание на продукта : *Име : Cat toy ball*Цвят : както е показано*Материал : дърво/коча билка*Размер : 7 см/2,75 дюймапродукты включват : 2 cat toy ballsprompt : 1. Размер на продукта се измерва ръчно, може да бъде грешка от 0 до 2 см, което е нормално.2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Моля те, прости ми, благодаря!.

Те също купуват с този продукт..