• Новинка
GLYYR Лира Злато 304 Неръждаема Стомана, Полирана, с монтиран на стената Телевизор с Вграден Термостат Електрическа Лира,450X540×120 мм
zoom_in

GLYYR Лира Злато 304 Неръждаема Стомана, Полирана, с монтиран на стената Телевизор с Вграден Термостат Електрическа Лира,450X540×120

BGN 70.24

Продукти
check Налично за поръчка

✔ Този телевизор е подключаемым.Щепсел : захранващ кабел излиза от задната част на вертикална тръба с помощта на щепсела. ✔ Материал : с помощта на висококачествени нержавеющую стомана 304, доказателство ИП56 водоустойчиво и електричество, полиран ръка, высокотемпературное съпротива, штепсельную щепсела могат да бъдат персонализирани според изискванията на клиента.Той идва с безопасна капак, включване/изключване за управление на работата полотенцесушителя, по-безопасно и удобно за използване. ✔ Идеалната performance : запазва си кърпи сухи и топли.Дава ви уютен опит в мокър и студен ден.Помага за премахване на неприятните миризми и освежава бани.Той затопля вашето бельо, носна кърпа, бански, бебешки одеала и завивки без да използвате сешоар. ✔ Спестяване на пространство и стенен монтаж : модерният стил на писане прави този кърпа подходящ за вашия дом, хотел, апартаменти и спа и т.н. Телевизор може да се монтира на стена(пестене на пространство).Не само чудесен лира, но и красива декорация на банята. ✔ Подгонянное услуги : Ние винаги стоим гледна точка на клиента,за да помагаме на нашите клиенти бързо да реши проблема с продукта.Ако имате някакви въпроси относно продуктите, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние можем да помогнем за решаването на проблема.Всички писма ще бъдат изпратени в рамките на 24 часа.Спецификация : Име на продукта : Полотенцесушительматериал : 304 неръждаема стомана Довършителни : Полиран продукт, Размер : 1100×520×120 mm / 450×540×120 мм Мощност : 162 W / 58 Втвольт : В съответствие с изискванията на клиента Честота мощност : 50 Hz Температура : 50℃Време за загряване : 5 мин Водоустойчив : ІР56Плюг Тип : В съответствие с клиента requirements Mounting Accessories : Yes Color : goldприменяемые места : 1. Баня, тоалетна, съблекалня в къщата 2. Баня, тоалетна, съблекалня в гостинице3. Баня, тоалетна, съблекалня на стадионите.Например, natatorium4. Баня център и спа центр5. Салон за красота Prompt : ★ Моля, проверете дали всички аксесоари са в пакета, преди да инсталирате★ Тъй като размерът се измерва ръчно, има някаква грешка.Моля, обърнете се към самия продукт★ Проект може да се различават леко от снимките, поради осветяване и на дисплея★ Ако искате да поръчате големи поръчки, смесени поръчки или няколко продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да можем да ви предоставим отстъпка на продукти★ Моля, проверете дали стоките се пълни след получаване на стоката.Ако той е повреден, моля, веднага се свържете с нас.Ние ще потвърдим и ще ви изпратим нова one Tips : ★Кърпи и други, които не са включени ★Ние ви предлагаме да се обърнете към квалифициран електротехник за да инсталирате този елемент.

Product Name:
Heated towel rails
Material:
304 stainless steel
Finish:
Polished
Product Size:
1100×520×120mm / 450×540×120 mm
Power:
162W / 58W
Voltage:
According to customer requirements
Power Frequency:
50Hz
Temperature:
50℃
Time of Warming-up:
5min
Waterproof:
IP56
Plug Type:
According to customer requirements
Mounting Accessories:
Yes
Color:
Gold
Applicable Places:
1. Bathroom, toilet, locker room in house :
2. Bathroom, toilet, locker room in hotels :
3. Bathroom, toilet, locker room in stadiums. Such as natatorium :
4. Bath center & spa center :
5. Beauty parlor :
Prompt:
★ Please check if all accessories are complete before installation :
★ Since the size is measured manually, there is a certain error. Please refer to the actual product :
★ The project may be slightly different from the picture due to lighting and display :
★ If you want to order large orders, mixed orders or multiple items, please feel free to contact us so that we can provide you with product discounts :
★ Please check if the items are complete after receiving the goods. If it is damaged, please contact us immediately. We will confirm and send you a new one :
Tips:
★Towels and others are not included :
★We suggest you ask a qualified electrician to install this item :

Те също купуват с този продукт..