• Новинка
GLYYR Телевизор, Електрическа Лира с Таймер, 10 Кв. Барове 304 Неръждаема Стомана Водоустойчив Електрически сушилнята Полиране Стенен Баня Лира, 78 * 50 * 12 см,Plug
zoom_in

GLYYR Телевизор, Електрическа Лира с Таймер, 10 Кв. Барове 304 Неръждаема Стомана Водоустойчив Електрически сушилнята

BGN 110.58

Продукти
check Налично за поръчка

▶ Настройка : Този компактен стенен лира предлага два начина за свързване (кабелен/plug).Независимо от това, имате ли нова баня или модернизируете си, нашите ястия се съчетават в себе си практичност и украса, вие не трябва да пропуснете това. ▶ Вграден таймер : Този продукт е с вграден таймер с 3 режима : ON/OFF, 1З или 2 H с led индикатори.Лира добавя удобство и се нагрява до температура от 113 до 131 градуса по Целзий.Моля, обърнете внимание, че след загряване на полотенцесушителя температурата на повърхността остава постоянна и не може да се регулира постепенно. ▶ Премия Материал : модерни квадратни линии в немски стил, с прекрасен идеал за създаване на стилна баня, корпус е изцяло изработен от неръждаема стомана 304, който е лесен за почистване и има отлична устойчивост на корозия и ръжда. ▶ Икономия на енергия : - часова рецепция се предлага с мощност от 88 Вата.Той е проектиран по такъв начин, че да бъдат енергийно ефективни.Това е не само чудесен лира, но и красива декорация на банята.Това също помага за премахване на неприятните миризми и освежаване на банята. ▶ Насладете се на обещанието : Ние се стремим да помогне на всеки клиент да украсят своето място, където той може да се чувства спокоен след упорита работа.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне, да ви е приятно пазаруване.Украсете дома си.Украсете своя живот, Ако я украсите правилно от гледна точка на функционалност и естетика, можете да превърнете вашата баня в истински спа център, където можете да се отпуснете след дългия ден и да се насладите на гореща вана в топла и уютна атмосфера.Спецификация : Име на продукта : Електрически полотенцесушительстиль : Модерен Цвят : ПолировкаМатериал : 304 неръждаема стальФеатура : с Timer Product Размер : 780*500*120 мм (30,7×19,7×4.7 инча)Основните характеристики са : суха, постоянна температура, водоустойчив, устойчиви на висока температура Напрежение : 110-240 v(в зависимост от страната на клиента)Сила : 88 WFrequency : 50 HZHeating Време : 5 minutes Working Температура : 50± 5°CWaterproof Рейтинг : IP56 Wire Тип : Дължина 1.2 MHeated барове кърпи предлагат тези предимства : ● Те се изсушават по-бързо кърпи, при запазване на по-свежи.● Те осигуряват меко обкръжението на топлината в банята.● Внимателно подсушете деликатна дрехи и бански костюми.● Получавате по-изсушаване на мокро облекло, такова като палто и ръкавици, което прави отопляеми кърпа, достойни за внимание, за кални бани и перални помещения.Съвет : ★ Тъй като размерът се измерва ръчно, грешката е 1-3 mm. Моля, обърнете се към самия продукт.★ Изображение - това е действителния продукт.Въпреки това, поради различните настройки на осветление и на дисплея могат да се появят леки хроматични аберации.Желаем ви да се насладите на живота!.

Product Name:
Electric towel warmer
Style:
Modern
Color:
Polishing
Material:
304 stainless steel
Feature:
with Timer
Product Size:
780*500*120 mm (30.7×19.7×4.7 inch)
Main Functions:
Dry, constant temperature, waterproof, high temperature resistant
Voltage:
110V-240V(According to the country of the customer)
Power:
88W
Frequency:
50HZ
Heating Time:
5 minutes
Working Temperature:
50± 5°C
Waterproof Rating:
IP56
Wire Type:
Length 1.2M
Heated Towel Bars Offer These Benefits:
● They dry towels more rapidly, keeping them fresher. :
● They provide a soft ambient warmth in your bathroom. :
● Gently dry delicate clothing and swimwear. :
● Accelerate drying of wet outerwear, such as coats and gloves–making towel warmers worth considering for mud rooms and laundry rooms. :
Prompt:
★ Since the size is measured manually, there is a 1-3 mm error. Please refer to the actual product. :
★ The picture is the actual product. However, slight chromatic aberrations may occur due to different lighting and display settings. :
We wish you enjoy life! :

Те също купуват с този продукт..