• Новинка
Дъска за защита от литиево, Дъска за управление BMS клетки литиево Защита От претоварване работен ток Толковейшая, за да Зареждате батерии за литиево
zoom_in

Дъска за защита от литиево, Дъска за управление BMS клетки литиево Защита От претоварване работен ток Толковейшая, за

BGN 6.55

Продукти
check Налично за поръчка

Този продукт е преминал тест на натоварване и застаряването на населението за осигуряване на качеството.Оборудван с дебела алуминиев ръб, за да се постигне бързо отвеждане на топлината.Осигуряват различни функции за защита, включително защита от презареждането, презареждането, претоварване на работен ток и късо съединение.С балансной зареждане, за да се балансира характеристика на всяка батерия в батарейном блок и удължаване живота на батерията.Моля, интелигентната IC управление на литиеви клетки за бързо и безопасно зареждане. 1. Моля, толковейший IC управление на клетките на литий за бързо и безопасно зарежда. 2. С балансова зареждане, за да се балансира характеристика на всяка батерия в батарейном блок и удължаване живота на батерията. 3. Осигурете различни функции за защита, включително перезаряд, претоварване, претоварване на работен ток и защита от късо съединение. 4. Оборудван е с дебела алуминиев ръб, за да се постигне бързо разсейване на топлината. 5. Този продукт е преминал тест на натоварване и застаряването на населението за осигуряване на качеството.

Battery type:
3.7V ternary cell, lithium manganate cell, lithium cobalt cell
Applicable voltage:
12V
Charge current:
28A (Max)
Discharge current:
40A
Max continuous working current:
28A
Overdischarge protection voltage:
2.6V
Overcharge protection voltage:
4.25V
Balance voltage:
4.2V
Balance current:
45mA
Weight:
Approx. 12g
  :
Package list:
1 x Lithium Battery Protection Board :
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Те също купуват с този продукт..