• Новинка
Прах от Слюда Fanteecy, Като Бои, Инструменти, Ръчно изработени Сапуни, Течни сапуни Пигменти на прах, 52 Цвята, Производство на свещи бои, смола, Сенки за очи, Руж, Арт нок?
zoom_in

Прах от Слюда Fanteecy, Като Бои, Инструменти, Ръчно изработени Сапуни, Течни сапуни Пигменти на прах, 52 Цвята, Производство

BGN 13.90

Продукти
check Налично за поръчка

РАЗНООБРАЗНИ ЦВЕТОВЕ - били ли Сте някога се ловуват за идеална набор от цветове?Нашите 50 ярки перлено епоксидни пигменти shimmer осигуряват ослепително красив избор от цветове за проекти направи си САМ".Пълно задоволяване на всички нужди в създаването на ярки красиви работи, които желаете!.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - нашият пигмент миещ на косата може бързо да се топи и да се захванат за вашите творениям, че дълго време запазва своята яркост и "не кърви".Не се колебайте да ги смесват, за да създаде зашеметяващ продукти от всички цветове.ГЪВКАВОСТ-Нашите естествени слюда - това са много фини пигменти, които може да се смесва с почти всяка прозрачна среда и да се прилага върху всякаква повърхност.Отличен за оцветяване на ЕПОКСИДНИ СМОЛИ, СЛУЗ, топене И ЗАЛИВАНЕ на сапун, студена преса сапун, акрилни БОИ, тумблера.SAFE & PREMIUM - Козметичен прах пигмент цвят слуз вегетариански, жесток, нетоксичен и нежна към кожата.Идеален за грим, като РУЖ, СЕНКИ ЗА очи, ЛИОСТИК, ЦВЕТНИ УСТНИ, БАЛСАМ и проекти за създаване на ноктите.ИКОНОМИЧЕН-Идва с невероятно 52 торби(5 г на всеки цвят) слюдяного пигментного прах за изработване.натиснете бутона "Добави в количката" точно сега и ще подобри външния вид на вашите творчески проекти с помощта на гама интензивни цветове!. ✔ Epoxide Resin Металик 24colours x5g Soap Color Set Color Pigment Powder Mica ✔ Технически характеристики на : ✔ Приложение : метална боя използва главно за боядисване на епоксидна смола и сапуни, но също така е подходящ за глицеринового сапун, сурово сапун, епоксидна смола, катран, пиб, акварельной живопис, изкуствена смола, леене смола, и така нататък. ✔ Състав : Слюда, титаниев диоксид (Ti O2) /Диирон триоксид (Fe2 O3).Сигурност : Ние предлагаме висококачествени оцветители.Те са нетоксични, безопасни, нержавеющи и нежни към кожата. ✔ Цвят епоксидна смола : прах от слюда леко блести и е метална и покриващ когато се използва като цвят на епоксидна смола. ✔ Дозировка : Брой трябва да бъде коригирана в зависимост в съответствие с вашите желания оттенък.Тоновете са много силни. ✔ Разнообразие от цветове : 24 различни цветове, можете да невнимание да вземете ефект, който сте доволни. ✔ Съдържание на пакета : 24/ 30/ 52 x Слюдяной прах.

Те също купуват с този продукт..