• Новинка
Zyyini Детска Паста за зъби, Детска Пяна, Паста за зъби Детска Пяна, Паста за зъби е ултра тънък Пяна Пяна за Дълбоко Почистване на Венците, Флуор Безплатно за Детски Ба?
zoom_in

Zyyini Детска Паста за зъби, Детска Пяна, Паста за зъби Детска Пяна, Паста за зъби е ултра тънък Пяна Пяна за Дълбоко

BGN 9.51

Продукти
check Налично за поръчка

ДЕТСКА ПАСТА за зъби : Детска паста за зъби не съдържа флуор и е подходяща за чувствителни отглеждане на зъбите на детето.Нашата паста за зъби е предназначена за активна защита на устната кухина вашето дете от изпадане на зъбите, езика, бузите и венците. 360°ГРИЖИ : Избелваща зъбите на пяна, паста за зъби е по-ефективно от обикновената паста за зъби, ултра-пяна за почистване на венците, Выдавите необходимото количество пяна в устата или четка за зъби, по-лесно за използване.СВЕРХТОНКАЯ БОГАТА ПЯНА : Сверхтонкая пяна може ефективно да се почистват и разтваряне на петна по зъбите, осветлять зъбите, дават приятен дъх и укрепване на венците.ВКУСЕН ЯГОДОВ АРОМАТ : Тази детска пяна, паста за зъби е отлична мирише на ягодов аромат.Много деца не харесват традиционна мятная паста за зъби, тъй като те имат твърде силно дразнене, тази детска паста за зъби с ягодов вкус, идеален за решаване на тази болка и дълбоко обичан от възрастни и деца.СЪСТАВКИ : Нашата избелваща паста за зъби съдържа висококачествени съставки, които могат ефективно да се разложи пигментация на повърхността на зъбите, което ви позволява да прикусить бели зъби.Функция : 1. Почистете устата : Поддържайте y зъбите и венците, премахване на петна, четка и осветляйте зъби. 2. Плодов : сладък и плодов аромат, който е популярен сред децата, и децата да си миете зъбите. 3. Богат на калций : погрижете се за устната кухина на децата и позволявайте на детски зъби растат безопасно. 4. Премахване на петна от зъбите : вземете екстракт от ягоди, който е богат на ябълчна киселина, и детето ви ще бъдат по-бели зъби. 5. Специално проектиран за деца : без добавяне на флуор, без дразнене на детски зъби, е безопасна за употреба.Спецификация : Тип елемент : Пяна, паста за зъби Материал : органичен Технически характеристики на продукта : 60 мл Характеристики на продукта : Изплакване на гърлото, за почистване и миене на зъбите, почистване на устата, дъх, поддържа зъбите и венците, премахване на петна, за почистване и осветлять зъби.Осъществяване Списък : 1 х Мус, паста за зъби.

Item Type:
Mousse Toothpaste
Material:
Organic
Product Specifications:
60ML
Product Features:
Gargle, brush and clean teeth, clean the mouth, en breath, maintain y teeth and gums, remove stains, clean and brighten teeth.
Package List:
1 x Mousse Toothpaste :

Те също купуват с този продукт..